Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej] Mistrzostwa europejskich Hot Hatchów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Turniej] Mistrzostwa europejskich Hot Hatchów

Proszę nic nie insynuować i mnie nie obrażać niejasność wynika z nieścisłości regulaminu i odwołonia do wikipedi a nie do opisu auta w grze ... Oczywoście zmnie auto na odpowiednie ...
    proszę o pomoc i wyjaśnienie jak mam znaleść pokój z turnijem - to bedzie taka moja pierwsza gra

ps. swoja drogÄ…
    5. Busisko - Mitsubishi Mirage Cyborg ZR 294 KM

Komentarz

Jadę A3-jką gościu. Naucz się czytać. A ty nie jedziesz bo nie umiesz wejść w lobby. Joł.
      Robert, trzymaj siÄ™!!! ;((

Komentarz

Zamieszczone przez Brzoza88
        Zamieszczone przez sob
        Jasne, ale pewnie chodziło o europejskie marki.
        Regulamin jest po to , żebyś wiedział co masz robić a nie domyślał się co wolno a czego nie.
        Sprytne..

Komentarz

Było całkiem spoko.... pojeździliśmy w względnej kulturze nie było za dużo przepychanek itd itp. Coś tam się przytrafiło ale to raczej nie do ominięcia .

A pan Busisko pokazał się ze swojej chyba najlepszej strony ponoć nie pierwszy raz .
          Dostało nam się od pedałów i ......................... i nie chce mi sie tego opisywać bo szkoda słów.

Dla osób co będą organizowały zawody. Nie wpisujcie na listę Busisko. Parę osób z dzisiejszego eventu z pewnością potwierdzi , ze to nei ma sensu.

Proponuje zrobić czarną listę gdzie będą wpisywane takie osoby.

Pozdrawiam

Komentarz

Wszedłem na pocztę po naszych jazdach i zobaczyłem taką o to wiadomość.....

Możesz mnie w dupę pocałować, śmieciu. Naucz się jeździć, dziwko. Gdyby nie Twoje pierdolnięcie mnie na Monte Carlo to bym cię zniszczył, pizdo. Huj ci w dupę, kurwo.
            Z takiego maila
            myszonog <myszonog@o2.pl>

Busisko gratulacje , naprawdę robisz na mnie ogromne wrażenie.

Komentarz

Dziękuję (niemal*) wszystkim za udział w turnieju!

Turniej był bardzo interesujący. Ze względu na ciężkie uszkodzenia i brak kar, liczyła się nie tylko szybkość, ale i brak kontaktu z bandami i innymi samochodami. Wiem, że takie zasady mogą być frustrujące jeżeli ktoś w nas wjedzie, ale moim zdaniem jest to rozwiązanie bardziej eleganckie niż kary, które często dostają nie sprawcy wypadków, ale poszkodowani. Ciekawa była walka, gdy każdy jechał uszkodzonym wozem. W Rzymie musiałem trzymać kierownicę skręconą o 90 stopni w lewo, żeby jechać prosto :-).

Jakie są wasze przemyślenia? Czy lepiej ścigać się na uszkodzeniach lekkich i ciężkich karach, czy też na uszkodzeniach ciężkich bez kar?

PS. Obawiam się, że nie zapisała mi się powtórka z Londynu - jeżeli ktoś ją ma, to proszę przesłać mi wyniki

Komentarz

Dzięki za wyścig,wszystkim ścigającym i ściganym
                Co złego to nie ja,przepraszam za wszystkie stłuczki,nadal usilnie pracuję nad techniką jazdy

Wg mnie ciężkie uszkodzenia nie są najszczęśliwszą opcją,zwłaszcza na trasach którymi teraz jechaliśmy.Londyn,Rzym i Lazurowe Wybrzeże są ciasne,nie ma pobocza na które ewentualnie można odbić,próba wyminięcia kogoś kto jedzie uszkodzonym autem bez uszkodzenia swojego to prawie loteria - zachowanie uszkodzonych aut na drodze jest praktycznie nieprzewidywalne.Mimo wszystko jestem nadal skłonny jechać z ciężkimi uszkodzeniami,ale np z większą ilością okrążeń,żeby była większa szansa na odrobienie straty po wizycie w PitStopie.W Madrycie zjechałem do PitStopu po pierwszym okrążeniu,później już jechało się znacznie lepiej - sprawnym autem i ''pierwszy chaos'' na trasie już minął,ale mimo zbliżenia się do czołówki nie było już więcej okrążeń by nawiązać walkę.
                Co do kar to nie wiem za bardzo jak ten system działa,ciężko mi się na ten temat wypowiedzieć.Wydaje się jednak,że system uszkodzeń będzie sprawiedliwszy od systemu kar - mimo że i tak nie do końca sprawiedliwy.

Pozdrowienia i do następnego wyścigu - Kmieciu liczę na Ciebie
                gg 9231179

Komentarz

Pan Busisko odpocznie od naszego forum przynajmniej przez miesiąc. Na forum też wyrażał swoje poglądy, ale zdążyłem usunąć...

chciałbym też przeprosić zwłaszcza organizatora, że się nie stawiłem - no ale po prostu tak już wyszło, nie wyrobiłem się.. ciekaw jestem wyników ogólnie.
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Miejsce / Gracz / Punkty

Rzym

1 Busisko 25
                    2 Brzoza88 18
                    3 tata_arek 15
                    4 jupekmiszcz 12
                    5 Riko635 10
                    6 Kmieciu4eveR 8
                    7 dawcio130 6
                    8 Midgardsrom 4
                    9 nowonioli 2

Lazurowe Wybrzeże

1 Brzoza88 25
                    2 Riko635 18
                    3 Busisko 15
                    4 Kmieciu4eveR 12
                    5 dawcio130 10
                    6 jupekmiszcz 8
                    7 nowonioli 6
                    8 tata_arek 4
                    9 Midgardsrom 2

Circuito de Madrid
                    1 Brzoza88 25
                    2 Kmieciu4eveR 18
                    3 Midgardsrom 15
                    4 jupekmiszcz 12
                    5 Riko635 10
                    6 tata_arek 8
                    7 nowonioli 6
                    8 dawcio130 4

Londyn
                    1 Kmieciu4eveR 25
                    (nie mam powtórki, trzeba uzupełnić)

Ponadto chciałbym pogratulować Brzozie, że tak dobrze radził sobie z tylnionapędowym Clio V6. Podobnie jupekmiszcz - tylko że on jako jedyny jechał dieslem !

Oto pamiÄ…tkowa fotka z relaksacyjnej jazdy po Nordshleife:
                    https://picasaweb.google.com/lh/photo/q ... directlink

Dodałem kilka fotek do albumu:
                    https://picasaweb.google.com/ksielick/G ... directlink

Komentarz

Chciał bym wszystkim podziękować za fajna zabawę i wyrozumiałość to była moja pierwsza gra on-line
                      W sumie ledwo co wystartowałem w momencie zmiany auta (moja pięknie przygotowana honda ) nie mogłem się zdecydować ... i o 18:50 kupiłem focusa rs w 7 min zrobiłem podstawowe prace olej waga i coś kolo 293 koni moją pierwszą jazdą nim był pierwszy wyścig tak patrząc nie było źle....
                      Musicie mi zdradzić sekret jak ruszacie z tym miałem największy problem mielenie źle mało gazu jeszcze gorzej zawsze mnie wszyscy na starcie wyprzedzali

Gratulacje dla Brzoza88 za wygranie i za okiełzanie Clio V6 na takich oponach ... i za nurburgring na którym w pewnym momencie po serii zakrętów odjechał mi na 18 sekund a to już upokorzenie

oby więcej takich fajnych turniejów choć ja bym był zwolennikiem opon sportowych ....

Komentarz

Zazdrość mnie zżera kiedy czytam jak fajnie się bawicie. Muszę coś wykombinować, żeby móc pojeździć z Wami

Komentarz

Midgardsrom - sekret polega na tym, że na starcie napęd na jedną oś nie ma szans z napędem 4X4, zwłaszcza na oponach komfortowych. W przyszłości będę organizował turnieje, gdzie można będzie jechać tylko autami o danym typie napędu, np. FF.

Komentarz

Na wakacje do was dolacze. Kurcze, szkoda ze w GT4 nie mozna grac on-line... Jak widze jak wy sie tutaj bawicie to az mi sie smutno robi ze ja nie moge...

Sory za OT

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                              Pan Busisko odpocznie od naszego forum przynajmniej przez miesiąc. Na forum też wyrażał swoje poglądy, ale zdążyłem usunąć...
                              Bardzo dobre posunięcie, bo on chyba nie wiedział gdzie i kim jest.

Czekam na kolejny event. Pewnie wezmę udział, bo nie ma z nami w/w osobnika.

Robię userbar'y na zamówienie. Chętnych zapraszam na PW.
                              Na Xbox Live znajdziecie mnie pod gamertag'iem: KubaXman .

Komentarz

I bardzo dobrze...przyda mu się przerwa w aktywnosci. Tylko on zachowaniem pokazywał brak kultury i ogłady! Brawo dla moderatora Witka...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X