Ostatni event 1 tygodnia , czasy ustawiłem na podstawie swoich testów , brąz każdy bez problemu powinien zdobyć , srebro jest trochę bardziej wymagające ale też nikt nie powinien mieć z nim problemu , złoto mam nadzieję że już będzie prawdziwym wyzwaniem a jak komuś mało to za najlepszy czas przygotowaliśmy super bonus w postaci 3 pkt .
-Fiku_Miku
-BoBaN
-kr24racer
-l0b0259
-PRL_SLY
-cracovia
-Alu3
-Pasiak29
-DRESSS
Najlepszy czas okrążenia : Fiku_Miku 1;05;159
No i takiej walki się nie spodziewałem , w ostatnich 10 min najlepszy czas zmieniał się 5 raz , najpierw kr24racer zszedł poniżej 1.06 potem Fiku prowadził , znów kr24racer i na końcu znów Fiku , mało brakło a pewnie i poniżej 1.05 by zeszli niestety było dość ciasno i często jeden drugiemu przeszkodził ale nikt specjalnie tego nie robił ,
kluczem do sukcesu były zmiany gum na przejściowe a jeszcze inni na każdą oś zakładali inne
15.02.11
Uploaded with ImageShack.us
"Arcyrywale" Ależ to był emocjonujący wyścig , chyba najlepszy jaki do tej pory jechaliśmy , zwiększenie liczby okrążeń wymusiło opracowanie taktyki pit stopów o czym najdobitniej przekonał się PRL_SLY któremu zabrakło pół okrążenia do mety gdy został bez gum , co ja wykorzystałem bez skrupułów Ogólnie Subaru super tourning car okazało się zdecydowanie najlepszą furą na ten wyścig ( około 2 sec na okrążeniu ) no może troszkę trudniejszą w prowadzeniu od reszty stawki , szkoda że tylko 2 lancery dotarły na metę ( Alu3 w trzecim wycofał się po kilku okrążeniach ) zdecydowana większość wybrała impreze , więc : Impreza vs. Lancer 1:0
Wyniki :
1.Fiku_Miku Subaru IMPREZA Super Touring Car ...............48;31;573
2.kr24racer Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR RM
3.BoBaN Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec RM
4.l0b0259 Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec RM
5.IcEnzo Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR RM
6.cracovia Subaru IMPREZA Super Touring Car
7.PRL_SLY Subaru IMPREZA Super Touring Car
8.Pasiak29 Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec RM
9.diagnostyk Subaru IMPREZA WRC 2008
i mimo liczebnej przewagi Amamiyi prawdziwa mazda RX-8 wyszła zwycięsko zajmując 2 pierwsze miejsca .
Co do samego przebiegu to jak zwykle początek trudny , potem wszyscy się porozjeżdżali i walka ograniczała się tylko do walki o 2 miejsce , BoBaN odjechał i tyle go widzieli no prócz mnie bo chyba z 4 razy mnie zdublował . 1.Miejsce : BoBaN
Wyniki :
1. Miejsce BoBan Mazda RX-8 Concept LM Race Car ............55;13;652
2. Miejsce Fiku_Miku Mazda RX-8 Concept LM Race Car
3. Miejsce kr24racer RE Amamiya AsparaDrink RX-7
4. Miejsce IcEnzo RE Amamiya AsparaDrink RX-7
5. Miejsce Alu3 Mazda RX-8 Concept LM Race Car
6. Miejsce l0b0259 RE Amamiya AsparaDrink RX-7
7. Miejsce PRL_SLY RE Amamiya AsparaDrink RX-7
8. Miejsce Pasiak29 RE Amamiya AsparaDrink RX-7
9. Miejsce cracovia RE Amamiya AsparaDrink RX-7
Dziękuje tym co pomogli ustalić mi czasy na ten event , bo wykonaliśmy dobrą robotę
tym razem złoto już nie było tak łatwo zrobić jak ostatnio , sreberko wpadło bez problemu wszystkim co skupili się na jeździe brąz wpadł tylko DRESSSowi ale była u niego kobieta więc dobrze że choć konsole mógł włączyć he he
Najlepszy czas śrubowali BoBaN z Fiku_Miku i kr24racerem , gdy już wydawało się że czas BoBaNa nikt nie ruszy (0;52;690) wyskoczył kr24racer ze swoim , podsumowując najlepsze czasy pojedynczych sektorów wyszło 0;52;270
tak więc chłopaki dobrze się spisali .
P.S. Możecie na następny raz mieć włączone hs ? Bo gdyby nie Sylwek umarłbym z nudów
Tabela po 2 tygodniach -
Tydzień europejski
Panowie z PD po tym jak mieliśmy problem z Mazdą RX-7 LM race car i jej mocą , postanowili dodać nowy system oceny aut troszkę testowałem go i powinien zdać egzamin ( BoBaN dasz radę ) jak nie to po tym tygodniu wrócimy do starego systemu .
Na trasie wtorkowej testowałem 6 różnych fur i czas miałem prawie zawsze ten sam więc powinno być ok ,
BMW Z4 zrobiłem czas 1;19.673 resztą pół sec gorzej .
22.02.11 wtorek
"Rzymskie wakacje"
Auto : Europejskie , limit : 500 PO
Czas : 20.00 trening i kwalifikacje 21.00 start .
Trasa : Rome odwrócona , 40 lap
Kary : Duże
Uszkodzenia mechaniczne: Ciężkie
Opony: Dowolne
BEZ:
-Wspomagania Kierowania
-Wychodzenia z Poślizgu
-ASM
-TCS
-Lini pomocniczej
25.02.11 piątek
"Monaco"
Auto : Europejskie , limit : 600 PO
Czas : 20.00 trening i kwalifikacje 21.00 start .
Trasa : Lazurowe wybrzeże , 40 lap
BEZ:
-Wspomagania Kierowania
-Wychodzenia z Poślizgu
-ASM
-TCS
-Lini pomocniczej
27.02.11 niedziela
"Deustche machine"
Auto : Audi R8 i Mercedes SLS ( garaż online )
Czas : od 15 do 18 ( im później tym ciemniej na torze )
Trasa : nrburgring nordschleife
BEZ:
-Wspomagania Kierowania
-Wychodzenia z Poślizgu
-ASM
-TCS
-Lini pomocniczej
Czasy na poszczególne medale podam jak zawsze w sobotę wieczór .Tym razem trochę nietypowo i dużo trudniej będzie ale musi się coś dziać , Audi jest łatwe w prowadzeniu ale wolniejsze od Mercedesa który jest dużo cięższy w opanowaniu . Pamiętajcie to tylko zabawa ale dla rekordzisty ( czas dnia ) mamy aż 6pkt bonusu więc jest o co walczyć .
Chciałbym wziąć udział w dzisiejszym wyścigu. Nie zależy mi na punktach i nagrodach, chciałbym tylko pościągać się w kulturalnym towarzystwie. Czy organizator ma coś przeciwko?
Komentarz