Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej] Nostalgiczny wyścig samochodów używanych

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Turniej] Nostalgiczny wyścig samochodów używanych dziś 1900

kmieciu, wysyłałem Ci zaproszenie przed wczoraj.
    Jeszcze nie wiem czy będę na wyścigu, ale się postaram.

Robię userbar'y na zamówienie. Chętnych zapraszam na PW.
    Na Xbox Live znajdziecie mnie pod gamertag'iem: KubaXman .

Komentarz

Prelude type S 98
      cena wraz z modyfikacjami
      19741

Mam nadzieje ze nie za późno się zgłosiłem

Komentarz

Szkoda, że nie było tu moich trzech ulubieńców... najwięcej gadali a mama nie pozwoliła pewnie siedzieć na tv i grać w gierkę o tej porze. Szary, Twój Dodge fajnie jeździł nawet. I ucinam spekulacje dotyczące mojego super Lancera, Pan w żółtym Evo III może potwierdzić, że na Deep Foreście szły równo. Lancera nie dam, jest zbyt fajny. Na sprawdzenie go dam Kmieciowi jak najbardziej.

Teraz mogę podać jego specyfikację:

wasz morderca 16,914 Cr
        olej Onara 250 Cr
        chip 1,000 Cr
        filtr sportowy 250 Cr
        kat. jakiś tam 500 Cr
        koło zamachowe jakieś 650 Cr

łącznie 19,564 Cr

no i najlepszy kierowca bez ani jednej kraksy czy wylotki z toru bezcenny

PS. Tata_arek, czekałem na wszystkich na Autumn Ring ale w porę się skapnąłem, że to przedostatnie kółko, haha cały czas powiększałem nad Tobą przewagę, więc nigdzie nie było blisko. W ostatnim kółku z sekundy przewagi zrobiłem ponad trzy. Tak samo czekałem na Trial Mountain, szary Ci potwierdzi.
        Robert, trzymaj się!!! ;((

Komentarz

Żeby oceniać tylko umiejętności kierowców to potrzebne by były takie same samcohody.

Ogólnie event bardzo fajny, dużo funu Troche bolały kary (mogłyby być tylko na ścinanie, o ile się da), ale tak sie jeździło bardziej bezpardonowo niż np. w turniejach u Saska. Było parę świetnych pojedynków, nie postarałem się z wyborem samochodu to trzeba było się starać na torze..
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

świetny turniej busisko było widać tą różnicę 55 KM odchodziłeś jak zły dzięki wszystkim za rywalizację swoją drogą nie spodziewałem się po tym dodge'u takiej jazdy liczyłem bardziej na środek stawki pomimo tego że 245KM miał to jednak swoje waży a tu proszę Gratuluję busisko !

Komentarz

Zamieszczone przez Busisko
              Szkoda, że nie było tu moich trzech ulubieńców...
              ?

Bardzo przyjemnie się grało, miło było poznać nowych ludzi.
              Rywalizacja bardzo zacięta miejscami. Większość zależała od techniki jazdy niż samochodu, o czym wielokrotnie się przekonałem gdy będąc przed kimś i mając nadzieję, że przewaga ciągle rośnie po chwili sprawy zmieniały się o 360 stopni i było po zabawie.
              Pogratulować zwycięzcy.

Komentarz

Turniej ekstra ciągle zacięta rywalizacja, szkoda, że nie było bardziej krętych torów , te które były wręcz faworyzowały Lancery, były dużo szybsze na prostych

Komentarz

Witek, ja widziałem Wasze umiejętności. One były rozbijane na ścianach.

Szary, byłeś jedyny który pokazywał jakieś umiejętności tutaj, szkoda, że na Trialu zrobiłeś bum a na Grand Valley zrobiłeś out. Nie miałem walki z nikim. Moje czasy były gorsze o 3 sekundy niż podczas jazd próbnych w wyniku presji. Ale powiem jedno, po prostu kocham takie wyścigi z CRC. Naprawdę czuję się z Wami jak w realu. Do nastepnego razu!

PS. Tapsik90, tak jak mówiłem pon-pt 10-17 jeżdżę sobie. I nie płacz, że ja Cię odstawiłem bo mam silniejszą furę. Inni jakoś też nie mieli problemów z pokonywaniem Ciebie. Stracę 10 minut z życia z Tobą na Ringu ale niech Ci będzie. Pokażesz mi jak się... rozpierdziela na bandach.

Komentarz

hm.. ale ja ani razu nie walnąłem w ściane.
                    No ale prawda, Szary też bardzo szybki, chociaż z Nim jeszcze walkę nawiązać się dało.. aczkolwiek wszystkie wyścigi to taka walka wielkiej grupy o 3 miejsce.
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

ja bym się skłaniał ku propozycji Enzo żeby zrobić turniej jednej marki . określona moc nie musi to być max z samochodu ale żeby można było skrzynię ustawić zawieszenie itd . mogłoby być ciekawie no i opony max sportowe jakieś i znowu będzie FUN

P.S. a w niedzielę GT 500 oby więcej ludzi było

Komentarz

Zamieszczone przez Busisko
                        Szkoda, że nie było tu moich trzech ulubieńców... najwięcej gadali a mama nie pozwoliła pewnie siedzieć na tv i grać w gierkę o tej porze.
                        Ty się już o to nie martw. Po prostu mam lepsze rzeczy do robienia, niż ściganie się z kimś kto nie widzi niczego poza czubkiem swojego nosa, dziękuję.
                        A tak w ogóle to nie muszę się nikomu tłumaczyć...

Komentarz

W takim razie zwracam honor, ja nawet Cię nie widziałem, nie wiedziałem czym jechałeś.

Chodzi mi o to, że ten co krzyczy jaką to ja furę z kosmosu miałem, nie potrafił opanować swojej, nie powiedziałbym nic gdyby dobrze jechał. Ale ja sobie za nim jechałem chwilkę na Autumn Ringu i wszystko widziałem. To za późno, tamto za późno, to źle i tamto źle... Poza tym wypychał sobczyńskiego z trasy.

Ja FTO również dałbym Wam wszystkim czadu, miewałem nim czasy pół sekundy na okrążeniu gorsze od Lancera, olałem moc i kupiłem do niego spojler na tył. W zakrętach niszczył Lancera, wyjścia miał takie, że Lancer nie zdążał go doganiać na prostych.

Komentarz

Podziękowania dla organizatora i dla wszystkich za wspólną zabawę i emocje.Walka miejscami twarda,ale nie było chamstwa i dzięki temu mam ochotę dalej z Wami jezdzić i trochę się podszkolić Gratuluję zwycięzcy,Busisko niby nasze Lancery jechały równo na prostej,ale jak spojrzałem przez szybkę do kabiny Twojego wozu,to głowę daję ,że była tam butla nitro
                            Pozdrawiam!
                            gg 9231179

Komentarz

pazurek, jesteś ostatnim thingiem na tej planecie o którego się martwię. Znowu wróciłeś, maluczki trolliku? Czemu nie jechałeś? Pokazałbyś co umiesz bo z tego co widzę to jedyne co ci wychodzi to wklejanie emotikonów. Na zdrowie.

Riko, to była butla z fają wodną, peace!

Komentarz

Walnij jakiegoś psychotropa to może ci przejdzie i się ode mnie kulturalnie odpier***.

Komentarz

Pracuję...
                                X