Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej] Nostalgiczny wyścig samochodów używanych

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Turniej] Nostalgiczny wyścig samochodów używanych.

ok a więc
    Dodge SRT4 '03 19444 + olej 250 + filtr powietrza 250 - 19944
    245KM/1350kg nikt chyba nie ma Dodga

Komentarz

Kambodża, ja chcę Dodge'a ;D
      Robert, trzymaj się!!! ;((

Komentarz

Najłatwiejszy sposób żeby znaleźć fajne wozy to włączyć licencję np B1, jak się wgra tor to nie jedziemy tylko przechodzimy do B2 i tak dalej do B5. Zajmuje to z 5 minut. Następnie wychodzimy i mamy cały salon (30) nowych samochodów. W ten sposób można wyhaczyć rzadko spotykane modele. Kupiłem też Golfa I GTI, ale jest słabszy niż Peugeot 106 Rallye więc nie ująłem go w zestawieniu. Ale na Dodga ani na Mazdę RX-7 z 85 roku nie trafiłem.

Gdybym musiał ponownie zaczynać GT5, to robiłbym licencje aż w salonie pojawiłby się Lancer lub Impreza. Takim wozem po tuningu można cały A-spec przejść.

Teraz już nie zmieniajmy zasad, ale następnym razem gdy będę coś organizował będzie można tuningować wozy bez ograniczeń cenowych, a jedynie do danej mocy.

Komentarz

A zapomniałem dać wcześniej, ile wydałem na tego CR-X'a, żeby nie było, że przekroczyłem 20k.
          A więc:
          Opony: komfortowe miękkie - 0 kr,
          Auto: 10 362 kr,
          Wymiana oleju: 250 kr,
          Założenie ECU: 1000 kr,
          Założenie wyścigowego filtra powietrza: 450 kr,
          Założenie sportowego katalizatora: 500 kr,
          Tuning silnika etap I: 2500 kr,
          Założenie wydechu sportowego: 1500 kr,
          Założenie kolektora dolotowego: 2500 kr,
          Założenie sportowego koła zamachowego: 650 kr,
          Suma wydanych kr: 19 712 kr.
          A i jeszcze go umyłem, abym lepiej wyglądał jak przeciwnik będzie oglądał mój tył. ;D(ewentualnie w lusterku, ale wolę wersję z tyłem).

Robię userbar'y na zamówienie. Chętnych zapraszam na PW.
          Na Xbox Live znajdziecie mnie pod gamertag'iem: KubaXman .

Komentarz

Jaki tu Spam jest ^.6
            trafiłem na 3000GT SR(J)
            Cena wyjściowa, jak już ktoś wcześniej wspomniał, to 15 900.(tanio.)
            Do tego:
            - wymiana oleju - 250
            - ECU - 1000
            - sportowy wydech - 1500
            - sportowy katalizator - 500
            - sportowy filtr powietrza - 250
            - Sportowe koło zamachowe - 500
            Razem: 19 650.
            PSN: LogiTivePL
            Gry:
            GT5
            CoD : MW3 - 78lvl .
            Kill Zone3
            za niedługo CoD: BO ;-)

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
              Najłatwiejszy sposób żeby znaleźć fajne wozy to włączyć licencję np B1, jak się wgra tor to nie jedziemy tylko przechodzimy do B2 i tak dalej do B5. Zajmuje to z 5 minut. Następnie wychodzimy i mamy cały salon (30) nowych samochodów. W ten sposób można wyhaczyć rzadko spotykane modele. Kupiłem też Golfa I GTI, ale jest słabszy niż Peugeot 106 Rallye więc nie ująłem go w zestawieniu. Ale na Dodga ani na Mazdę RX-7 z 85 roku nie trafiłem.

Gdybym musiał ponownie zaczynać GT5, to robiłbym licencje aż w salonie pojawiłby się Lancer lub Impreza. Takim wozem po tuningu można cały A-spec przejść.

Teraz już nie zmieniajmy zasad, ale następnym razem gdy będę coś organizował będzie można tuningować wozy bez ograniczeń cenowych, a jedynie do danej mocy.
              zrobię tak może coś lepszego dopadnę jeszcze ale to już na PW napiszę żeby tu nie śmiecić chociaż nie wiem czy jeszcze bardziej się da

Komentarz

Kmieciu, grałem dzisiaj w podobny event jak ten, który czeka Nas w piątek. Z takimi różnicami, że było po 12 lapów tych torów i uszkodzenia były ustawione na ciężkie. Powiem Ci, że było super, rózni kierowcy zjeżdżali do pitów z uszkodzeniami, ja starałem się trzymać z daleka od młynów i przez to wyprzedzałem innych w znacznie szybszych autach, jechałem Maserati Gran Turismo S, inni Shelby Cobrą, Ferrari F40, McLarenem MPC, Mine's Skylinem R34 itp. Potem były też zmiany ogumienia, po prostu wyścig stał się nieprzewidywalny jak prawdziwa Formuła 1, nawet 30-sekundowe przewagi nie mogły być pewne... wypadek po linii start/meta i jazda całe okrążenie uszkodzonym autem + wjazd/wyjazd z pita i naprawa. Super sprawa, takie ustawienia dodały by znacznie więcej smaczku Naszemu wyścigowi, nikt nie mógłby być pewny zwycięstwa w szybszych autach a w takich łatwiej o błąd. Po prostu jechalibyśmy jak naprawdę i nikt nie odważyłby się nikogo szturchnąć na pierwszym zakręcie bo mógłby zapomniec o zwycięstwie. Dziś na Deep Foreście jak wyrżnąłem na ostatnim zakręcie to aż się zacząłem śmiać, na szczęście nie straciłem pozycji ale i tak nie wygrałem ;P

Komentarz

Ja poprowadzę FTO GPX '97, które kupiłem za 14718 Cr do tego:

olej 250
                  chip 1000
                  filtr 450
                  katalizator 500
                  wydech sport. 1500
                  koło zamach. 650

w sumie 19068 Cr i 230 KM
                  no to jeszcze na myjnie

Komentarz

Nie będę na ostatnią chwilę zmieniał liczby okrążeń i uszkodzeń. Jeżeli podczas wyścigów będzie dużo "hamowania na zderzakach", to w następnym organizowanym przeze mnie turnieju o tym pomyślę. Jutro jedziemy dość krótko, bo max 4 razy po 10 minut, nie przewiduję więc wizyt w pitstopie. Liczę na czysty wyścig, bo przecież nie walczymy o złote kalesony :-)

Sprawy organizacyjne:
                    Niech każdy sprawdzi, czy ma mnie w znajomych i czy ma połączenie NAT typ 2. Jeżeli ktoś z was ma NAT Type 3 to prawdopodobnie będzie problem z podłączeniem do mojego prywatnego pokoju. Nie chcę hostować w publicznym pokoju, bo nieustannie będę musiał sprawdzać, czy ktoś był zapisany czy nie i wywalać przypadkowych graczy. Czat głosowy wyłączam domyślnie, aby zniwelować laga. Prawdę mówiąc nie wiem, ile osób będzie w stanie się do mnie podłączyć, gdyż podczas tworzenia pokoju prywatnego nie określa się liczby graczy.

Czy w przypadku lagów ktoś z łączem lepszym niż 4 Mbit mógłby przejać obowiązki hosta? Ja oczywiście będę notował wyniki i zapisywał powtórki. Na ile ustawić jakość wyścigu - czy zostawiacie ustawienie domyślne?

Komentarz

• Re: [Turniej] Nostalgiczny wyścig samochodów używanych.

W jaki sposób sprawdzić typ połączenia i co sprawia, że przez tą różnicę nie można się podłączyć?

EDIT:
                      Nie wiem, czemu nie ma mnie na liście startujących. :wink:

Komentarz

Ustawienia sieci w ps3 i tam będą jakieś pierdoły m.in typ połączenia na dalszą część pytania odpowiedzi nie znam chyba

Komentarz

Na ostatnią chwilę nie chcesz zmienić liczby okrążeń... ale na ostatnią chwilę zadajesz takie pytania, że głowa boli i to jeszcze w kluczowych sprawach

Komentarz

Busisko - gdy wchodziłeś do mojego prywatnego pokoju w GT Life, to czy widziałeś jaki był limit graczy? Pytam, gdyż taką opcję mam do wyboru gdy hostuję wyścig publiczny, a w prywatnym - nie.

Komentarz

Chyba jest limit do 16 osób, ale głowy nie dam...
                              sob - jeździłeś z nami online, więc nie będziesz miał raczej problemów z podłączeniem.
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Nie znam się na takich pierdołkach związanych z netem itp.

Komentarz

Pracuję...
                                X