Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Wyścig] Wagi lekkiej na Eiger Norwand - Arcade

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Wyścig] Wagi lekkiej na Eiger Norwand - Arcade

Przepraszam Sasek za uderzenie w ciebie na którymś okrążeniu, auto mi sie strasznie wyrywało(zużyte opony), zahamowałem za mocno i stracilem panowanie nad samochodem, ale wyszła efektowna kraksa, która mi coś przypomina, zresztą sami zobaczcie

Komentarz

Re: [Wyścig] Wagi lekkiej na Eiger Norwand - Arcade

Proszę wybaczyć, że tak późno, ale ostatnio za dużo na głowie miałem.

Rozpatrzenie protestów:
      Kamilek przeciw nowonioli.
      To nie nowonioli ciebie uderzył, tylko siwybaluty. Błąd kierowcy siwybaluty w poprzednim zakręcie sprawił, że jechał znacznie wolniej niż walczący z tobą o pozycję nowonioli. Obaj wyprzedziliście siwybaluty, nowonioli znalazł się przed tobą i miał prawo do wewnętrznej. Siwybaluty za późno hamując do tego zakrętu uderzył ciebie w tył samochodu. Zamieszanie na torze sprawiło, że trudno jednoznacznie określić winę któregoś z kierowców. Decyzja: Racing Incident. Brak kary.

Omerta przeciw nowonioli.
      Kierowca nowonioli nie zostawił należytego miejsca poszkodowanemu kierowcy w zakręcie i wbił się w jego bok. Decyzja: Zgodnie z zasadami CR-2-A i CR-2-B kierowca nowonioli ponosi karę - 2 pkt do końcowego rezultatu.

Nowonioli przeciw siwybaluty:
      Analogiczna sytuacja co powyżej. Kierowca nowonioli został wepchnięty i przyciśnięty do barierki przez kierowcę siwybaluty. Decyzja: Zgodnie z zasadami CR-2-A i CR-2-B kierowca siwybaluty ponosi karę - 2 pkt do końcowego rezultatu.

Nowonioli przeciw Rico635:

Kierowca z tyłu za późno hamował. Decyzja: Zgodnie z zasadą RA-1 kierowca z tyłu musi zachować szczególną ostrożność by nie wjechać w samochód z przodu. Nie można nałożyć na kierowcę kary ponieważ nie ukończył wyścigu.

Klasyfikacja wyścigu:
      1. nowonioli 15-2=13pkt
      2. siwybaluty 12-2=10pkt
      3. nikwax 9pkt
      4. Kmieciu4ever 7pkt
      5. tata_arek 6pkt
      6. hattrick_friend 5pkt
      7. kamilR11 4pkt
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
      X