Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Suzuka Drift Battle.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Suzuka Drift Battle.

Pomyślałem o turnieju driftu na Suzuce, wybrani zostali by 3 jurorzy, którzy by oceniali drift, od 0 do 10, potem z 3 ocen wyciągało by się średnią. dodatkowo przez uczestników wybierany by był najfajniejszy wóz także na zasadzie od 0 do 10.

Drifting by był na zasadzie kolejki, auta czekały by przy wyjeździe z PIT stopu, pierwszy rusza, przejeżdża okrążenie, i staje na poboczu, i rusza drugi.

Co wy na to ?

Re: Suzuka Drift Battle.

Kwestia fajności wozu chyba odpada nie można po swojemu malować auta więc co tu oceniać suzuka też kiepska. Sporo lepsza jak sie nie myle to ta trasa (ostatni wyścig z ostatniego poziomu na gokasach idealna trasa szeroka, ladne zakrety) Autumn Ring Mini

Komentarz

mini jest za mini zbyt wolny tor do driftu zbyt ciasne/techniczne zakręty to nie będzie zbyt widowiskowe
      suzuka jest dużo szybszym torem łagodne szybkie zakręty pozwalają na dłuuuugi drift

Komentarz

Zamieszczone przez harold85
        mini jest za mini zbyt wolny tor do driftu zbyt ciasne/techniczne zakręty to nie będzie zbyt widowiskowe
        suzuka jest dużo szybszym torem łagodne szybkie zakręty pozwalają na dłuuuugi drift
        Na ostrzejszych zakrętach ciężej się driftuje, a Autumn Ring ma fajne szykany, jak dla mnie to dobry wybór.
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

a ja proponuje Tsukube tam sie duzo driftuje i jest fajny jeden bardzo dlugi zakret na ktorym bardzo trudno wytrzymac do konca

Komentarz

A kiedy byłby organizowany turniej? Bo jak w jakąś sobotę to bym się pisał. Jakieś limity odnośnie mocy czy ustawień auta, czy konfiguracja dowolna?

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

W drifcie to raczej NO LIMITS

Komentarz

to jak bez limitow to ja i moja honda S2000 sie wpisujemy

Komentarz

PracujÄ™...
                X