Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT Time attack

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [propozycja]

Uwielbiam tor Tsukuba i chętnie bym się z wami zmierzył online. Najuczciwiej byłoby, gdyby wszyscy wzięli jeden samochód - wtedy można przetestować umiejętności, a nie tuning wozu.

Komentarz

No to takie jest założenie Mazda rx7 Fd, opony wedle uznania, wspomagacze też.

Komentarz

Klepanie najlepszych czasów jest fajne, ale wolałbym klasyczną Tsukuba Battle na oponach komfortowych. Łatwo się jedzie, gdy tor jest pusty, trudniej gdy trzeba dostosować się do żywego przeciwnika.

Komentarz

Dla mnie to zawody time attack czyli najlepszy czas okrążenia, wyścig to zupełnie inna bajka i nie ukazuje naszych stuprocentowych możliwości. Takie jest moje zdanie i pewnie większości użytkowników forum :wink:

Komentarz

Moim zdaniem wyścig pokazuje 200% naszych możliwości. Nawet małpę można wyuczyć pokonywać pustą trasę idealnie.

Ja wolę takie klimaty:
            http://www.youtube.com/watch?v=LyhqDdno5MY

Komentarz

Na jakich oponach jechaliście? Bo standardowo są sportowe twarde, a sądząc po czasach, to albo opieraliście się na przeciwnikach w quick race, albo założyliście Wyścigowe miękkie.
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ja wziąłem wyścigowe miękkie i mam czas 0:58,601.
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                  Ja wziąłem wyścigowe miękkie i mam czas 0:58,601.
                  Mnie własnie się udało zrobić 0:58,697
                  na wyścigowych miękkich...więc na tych oponkach jestem drugi :mrgreen: zaraz po Witek Enzo.
                  1. Witek Enzo - 0:58,601
                  2. cobajerol - 0:58,697
                  3.
                  OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Ja jechalem na wylaczonych systemach i standardowych oponach

Wyscigowe miekkie

1. Witek Enzo - 0:58,601
                    2. cobajerol - 0:58,697
                    3. JokerSRS - 0:59,732

Uploaded with ImageShack.us

Komentarz

A jesteśmy w stanie sprawdzic, czy ktoś ma podkręcone auto czy gra seryjnym ?
                      Bo mi się wydaje że niema takiej możliwości.
                      Wiec chyba by trzeba było mocno doprecyzowac co wolno,
                      a czego nie wolno.I w jaki sposób to egzekwowac,bo mi się wydaje ze takie zdjęcie nie za wiele nam mówi.

Komentarz

Doprawdy nie wiem jak poniektórzy robią prawie równo minutę na standardowych oponach (sportowe twarde) Jak zrobię 1:02.6xx to jest to szczyt możliwości moich i samochodu. Na Wyścigowych Miękkich robię podobne czasy co Witek Enzo, można powiedzieć, że identyczne. Oczywiście wszystkie asysty wyłączone. Wszystko wyjdzie w wyścigach online
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

ja mam w dupie czy ktos oszukuje czy nie, ja smigam dla przyjemnosci i wlasnej satysfakcji a jak ktos jest niedowartościowany chu*j to jego sprawa

Komentarz

Generalnie mógłby ktoś udowodnić że da się zrobić lepszy czas od (np. Witka Enzo) używając dowolonej technologi na tym torze i tym samochodem...Krótko mówiąc kto zrobi NAJLEPSZY CZAS i nie bedzie problemów z oszukiwaniem :wink:
                            OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Zamieszczone przez cobajerol
                              Generalnie mógłby ktoś udowodnić że da się zrobić lepszy czas od (np. Witka Enzo) używając dowolonej technologi na tym torze i tym samochodem...Krótko mówiąc kto zrobi NAJLEPSZY CZAS i nie bedzie problemów z oszukiwaniem :wink:
                              pozdrawiam,fajnie by było jak byśmy dokładnie określili wszystkie zasady.

Komentarz

ja tam proponuje pełną swobodę w ustawieniach auta
                                skoro mamy możliwość robienia bardzo precyzyjnych ustawień czemu z tego nie korzystać ??
                                wybieramy konkretny tor , auto i niech się każdy wykaże kreatywnością w ustawianiu samochodu pod tor i siebie
                                a poza tym w tej części nie jesteśmy w stanie wyegzekwować nawet kto na jakich oponach śmigał jeśli się nie przyzna

Komentarz

Pracuję...
                                X