mam pomysł, nie wszyscy mają na razie dostęp do PSN, więc może moglibyśmy stworzyc turnieje "klasyczne" typu wstawianie fot. Oczywiście w trybie próba czasowa tak jak to bylo w gt4.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Turnieje offline
Zwiń
X
-
Re: Turnieje offline
Oczywiście, że można, ale jedno nie wyklucza drugiego, no i nie wszyscy mają dostęp do PSN. W takim turnieju po prostu jest podana trasa i samochód i tydzień czasu na wykręcenie jak najlepszego czasu potwierdzonego zdjęciem - no chyba że są takie tabele jak w GT5P, ale to wszystko jeszcze muszę ogarnąć.
A co do ustawek online - ja także jestem bardzo chętny, ale to w innym temacie proszę.
Komentarz
-
Zamieszczone przez pawjachyba internetu nie macie ze takie coś organizujecie przecież to nie ma sensu
Komentarz
-
Zamieszczone przez pawjachyba internetu nie macie ze takie coś organizujecie przecież to nie ma sensu
Komentarz
-
Pozdro elo
Komentarz
-
Turnieje offline od zawsze byly i sa organizowane na tym forum. To, ze ktos chce oszukiwac, i tak bedzie to robil na wszelkie sposoby. Oszukuje sam siebie, a nie innych uzytkownikow.
Jesli to sie komus nie podoba, niech nie bierze udzialu, ale niech nie wrzuca innych do jednego worka, bo sa ludzie, ktorzy sa uczciwi i chca sie w cos takiego bawic.
Komentarz
Komentarz