Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turnieje offline

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Turnieje offline

mam pomysł, nie wszyscy mają na razie dostęp do PSN, więc może moglibyśmy stworzyc turnieje "klasyczne" typu wstawianie fot. Oczywiście w trybie próba czasowa tak jak to bylo w gt4.

last.fm

Re: Turnieje offline

Ja jestem chętny.. niedługo może nawet coś założę, ale musze rozpoznać sytuację jeszcze dokładniej.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witek, weź skopiuj ze sprawdzonych turniejów gt4 i dostosuj ewentualnie do gt5 i jazda

Komentarz

A nie lepiej umówić się na jakąś godzinę i gdzieś pojeździć online?
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Oczywiście, że można, ale jedno nie wyklucza drugiego, no i nie wszyscy mają dostęp do PSN. W takim turnieju po prostu jest podana trasa i samochód i tydzień czasu na wykręcenie jak najlepszego czasu potwierdzonego zdjęciem - no chyba że są takie tabele jak w GT5P, ale to wszystko jeszcze muszę ogarnąć.

A co do ustawek online - ja także jestem bardzo chętny, ale to w innym temacie proszę.
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

chyba internetu nie macie ze takie coś organizujecie przecież to nie ma sensu

Komentarz

Zamieszczone przez pawja
              Gdyby nie mieli netu, to nie mieli by jak napisać na tym forum... Ale, że nie ma w GT5 w wynikach czasówki podanych danych samochodu itp., to można łatwo oszukiwać w czasach, co mnie zniechęca do udziału w takich turniejach.
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez pawja
                Kolego niektorzy nie maja routerow (i tak zwanego Wi-Fi) a modem maja w innym pokoju/pietrze i nie maja jak kabla pociagnac.... i z tego co napisales to im sie juz nienalezy rozrywka bo nie maja internetu tak ?? jak dla mnie to troche chamsko napisales... to tyle z mojej strony

Komentarz

Zamieszczone przez pawja
                  Jak widzisz na tym forum sa organizowane turnieje dla wszystkich, niektorzy nie maja mozliwosci technicznych zeby polaczyc ps z netem wiec stad ten pomysl. Piszesz jakies pierdoly a sam nie masz "PSN-a". Jesli masz jakies problemy to idz do lekarza albo przytul sie do mamy.
                  Pozdro elo

Komentarz

Zamieszczone przez pawja
                    Idź ulep bałwana, będzie ładna z was para.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                      Zamieszczone przez pawja
                      Idź ulep bałwana, będzie ładna z was para.
                      Buahahahha Gosciu Zadzisz

Komentarz

Turnieje offline od zawsze byly i sa organizowane na tym forum. To, ze ktos chce oszukiwac, i tak bedzie to robil na wszelkie sposoby. Oszukuje sam siebie, a nie innych uzytkownikow.

Jesli to sie komus nie podoba, niech nie bierze udzialu, ale niech nie wrzuca innych do jednego worka, bo sa ludzie, ktorzy sa uczciwi i chca sie w cos takiego bawic.

Komentarz

apropos jaka jest teraz trasa i samochod ?? bo chcialbym sprobowac

Komentarz

PracujÄ™...
                          X