Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Host Serwera

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Host Serwera

Czy jest możliwość założenia własnego serwera do GT5? Jeżeli tak to próbował już ktoś?
    Gdyby istniała taka możliwość, można by było pomyśleć o hostowaniu własnych wyścigów 16 osobowych. Podział na klasy samochodów: FF, FR, 4WD do jakiejś mocy, GT Rally, NASCAR, GT. Oczywiście inicjatywa musiałaby wyjść od osoby z szybkim łączem internetowym, która by mogła utrzymać 16 osobowy wyścig, bez lagów. Co myślicie o takich imprezach? Kto by się na to pisał?
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Re: Host Serwera

Ja bym się pisał ale nie wiem czy moje łącze by wytrzymało...poza tym można najpierw spróbować w tej poczekalni w GT5 i zobaczyć jak to chodzi...
    OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Ja jeszcze multi nie ogarniałem i trochę jeszcze nie kminie jak to tam się wszystko sprawuje, ale pokój GranTurismo.pl - sprawa obowiązkowa.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Na razie nic nie ma w sieci na ten temat ani nie znalazłem w najpopularniejszym hostingu na świecie a nie maja raczej wszystko na bierząco

Komentarz

najpierw ustawcie te gadzety w "społeczności","profil" itd a puzniej pokaze się ikona poczekalnia i tam mozna cośwyszukać np.kal mój post...
          Psza 2 mintam bede... :wink:
          OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Pracuję...
          X