Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Zmiany i usprawnienia w klubie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• NIGHT RIDERS: Zmiany i usprawnienia w klubie

Witam wszystkich klubowiczów

Jako że od 24 maja powierzono mi funkcję prowadzenia Klubu NR, postanowiłem wprowadzić kilka zmian. Nie jest to prosta robota, zważywszy że wakat na tej posadzie trwał ok 2 miesiące, a klub lekko zaniedbano, więc ciągle szukam wątków i spraw, którymi muszę się jak najszybciej zająć. Z tego powodu otworzyłem ten wątek, gdzie klubowicze, rekruci, czy nasi dobrzy przyjaciele z forum mogą umieszczać propozycje zmian.

Zmiany których będę dokonywał, zostaną zamieszczane w tym poście.

29.05.2014
    W dniu dzisiejszym została dokonana korekta i odświeżenie dotychczasowego regulaminu klubu, z którym radziłbym się zapoznać.

08.06.2014
    Korekta regulaminu klubu.
    GT5 - 100%
    GT6 - 100%
    GTS - 100%
    GT7 - 100%

Re: NIGHT RIDERS: Zmiany i usprawnienia w klubie

Ja mam pewne pytanie a zarazem propozycję zmiany (a ściślej powrotu do stanu poprzedniego). Chodzi o wprowadzony do "WARUNKÓW PRZYSTĄPIENIA do klubu Night Riders" punkt 2, który mówi o wymogu zapisania się na listę rekrutów. Uważam że jest on niepotrzebny i może wprowadzać dodatkowe zamieszanie. Dlaczego? 4 punkt wyraźnie mówi, że "Dany rekrut zostanie wpisany na listę po pierwszym zaliczonym turnieju NR", więc dzieje się to automatycznie i zachęca do uaktywnienia się potencjalnego rekruta. Po drugie jeśli chodzi o wpisywanie się to mamy też p.1 czyli obowiązek zapoznania się z zasadami CRC oraz potwierdzenie tego odpowiednim wpisem.
    Tak więc kolejne wymaganie dopisania się do listy rekruta, który i tak zostanie dopisany jak ukończy pierwszy wyścig jest jednak trochę niepotrzebną biurokracją, która może dezorientować chętnych na starcie.
    Ok, tyle moich spostrzeżeń, czekam na odzew

Komentarz

Więc jak z tym będzie, panie Arti?

Komentarz

Poprawiono. Możliwe że jeszcze coś się może zmienić.
        GT5 - 100%
        GT6 - 100%
        GTS - 100%
        GT7 - 100%

Komentarz

No i clear.
          Szkoda tylko że skasowałeś wszystkie posty w tym wątku bez wiedzy ich autorów, zamiast przenieść do archiwum albo zablokować wątek w całości... <uoe>

Komentarz

Pracuję...
          X