Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS vs WRL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• NIGHT RIDERS vs WRL

Panowie klubowicze, przyjaciele klubowiczów, ich żony i ich przyjaciele... ekhem no, jest propozycja zorganizowania wspólnego turnieju/turniejów z zaprzyjaźnionym forum maniaków ścigania w GT5 wirtualnewyscigi.pl
    Otóż jak na razie zarzuciłem im wstępnie temat do dyskusji, na razie pojawiają się pierwsze nieśmiałe głosy pozytywne - tutaj link do dyskusji na ich forum http://www.wirtualnewyscigi.pl/viewtopic.php?f=16&t=71
    Oczywiście bardzo ciekawi mnie wasze zdanie, bo od tego będzie zależeć czy w ogóle to wspólne ściganie wypali i jakich kształtów nabierze. Tak że do klawiatur koledzy i proszę pościć w temacie obficie a rzeczowo

Re: NIGHT RIDERS vs WRL

Ja bardzo chetnie - mysle ze nikogo nie trzeba by mobilizowac do takiego eventu

Komentarz

Ja też, o ile jestem na tyle dobry żeby wystartować

Komentarz

Ja zgłaszam się na kierowcę Safety car-a

Komentarz

Jestem za, jeśli załapię się do drużyny to oczywiście dam z siebie wszystko . Proponowałbym na poczatku pojechać seryjnymi samochodami tak do 500PO. Oczywiście nie jest to przymus, tylko propozycja, nic więcej. Szczerze to pojadę wszystkim czym będe musiał.

Świetny pomysł Siniak

btw. trzeba będzie dogadać się z nimi co do kar, teoretycznie chyba powinno być według naszego regulaminu ;p.

Komentarz

Zamieszczone przez krzychu686
            Ja zgłaszam się na kierowcę Safety car-a
            Chyba miałeś na myśli: :mrgreen:

Komentarz

Świeże wieści w temacie
              Pogadałem ostatnio trochę z ichniejszym adminem i sprawa wygląda następująco: oni są mocno zainteresowani takim eventem, tylko aktualny nawał różnych turniejów i mistrzostw (praktycznie w każdy dzień tygodnia coś jeżdżą) uniemożliwia wciśnięcie kolejnego. Za to w sierpniu można by ruszyć (to się akurat fajnie składa bo do końca lipca będę na urlopie).
              Stay tuned

Komentarz

Kurczaki, a ja akurat będę dostępny dopiero od 12 sierpnia

Komentarz

Spoko, przecież żadnej konkretnej daty jeszcze nie podałem

Komentarz

Pracuję...
                  X