Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS - Gdzie i czym chcesz się ścigać

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: NIGHT RIDERS - Gdzie i czym chcesz się ścigać

2 - Quelxes
    1 - siniak
    2 - Bimbak
    2 - krzychu_roda
    2 - Koomarr89
    1 - DamianZSS_OLN
    2 - Lazer
    2 - Kmieciu4ever
    2 - robizet
    2 - Krazio
    1 - mlokos79

Komentarz

2 - Quelxes
      1 - siniak
      2 - Bimbak
      2 - krzychu_roda
      2 - Koomarr89
      1 - DamianZSS_OLN
      2 - Lazer
      2 - Kmieciu4ever
      2 - robizet
      2 - Krazio
      1 - mlokos79
      2 - PaKoS

Komentarz

Jako organizator tego turnieju jestem troszkę zaskoczony pojawieniem się nowej opcji bez wcześniejszego przedyskutowania jej. I jako że ta opcja kompletnie kłóci się z moją wizją tego turnieju organizacja turnieju zostaje wstrzymana do rozwiązania wszelkich perturbacji

Komentarz

Jeżeli mogę to chciałbym zabrać głos w tej sprawie. Organizacją i samym pomysłem zajął się Quelxes, więc myślę że powinniśmy uszanować jego zamysł turnieju i oddać Mu pełną dowolność w organizacji i decyzji, oczywiście możemy się godzić na pewne pomysły lub nie i trzeba wszelkie wątpliwości i aprobatę wyrazić w tym właśnie wątku. Jeżeli chodzi o moją osobę to jestem za jednym pojazdem dla całych mistrzostw i prowadzenie tabeli według regulaminu który przedstawił Quelxes. Jeżeli turniej odbywał się będzie co dwa tygodnie to nie martwcie się o monotonię ponieważ zostaje miejsce na dwa inne turnieje, jeden co dwa tygodnie a drugi co tydzień i na tych właśnie turniejach możemy postawić na różnorodność bryczek.

Komentarz

Marcin przepraszam popełniłem błąd umieszczając tamtego posta bez konsultacji z Tobą. Zasugerowałem się głosami kilku klubowiczów i uznałem że opcja 3 będzie złotym środkiem. Jednak zadziałałem trochę pochopnie. Wybacz proszę i powróć do nas Pojedziemy czym chcesz i kiedy chcesz, tylko nie odchodź Za karę jestem gotowy pojechać całe zawody Kubelwagenem

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
              Za karę jestem gotowy pojechać całe zawody Kubelwagenem
              Zobaczenie Siniaka w całych zawodach Kubelwagenem - bezcenne

Jeżeli jesteście za głosujcie na opcje 4

Komentarz

4 - Siniak in dem Kubelwagen :-)

Powiem wam szczerze, że po takim czasie grania w GT5 wiem które wozy są najszybsze do 380, 400, 450, 500, 550, 600 , 650 PO i nudzi mi się, gdy widzę Bimbaka w swojej czerwonej Miacie...

Najchętniej zagrałbym w jakieś klimatyczne wyścigi, np. amerykańskie muscle cars z lat 70-tych, Japonia lata 90 (limit 280KM), albo turniej gdzie każdy jedzie losowym autem. Można też co tydzień losować poziom PO i organizować wyścigi z zabronionym tuningiem. Bo dzięki temu używalibyśmy wozów, które nigdy nie wyjeżdżają z garażu.
                Swego czasu brałem udział w wyścigach "1.6 power", "1.8 power" oraz "2.0 power" gdzie ograniczeniem była pojemność silnika (tuning zabroniony). Zabawa była przednia, mimo że 50% sukcesu to wybór auta. Zawsze można przecież wprowadzić zasadę, że dane auto można wykorzystać tylko raz podczas turnieju.

Komentarz

Zamieszczone przez kmieciu4ever
                  ... Najchętniej zagrałbym w jakieś klimatyczne wyścigi, np. amerykańskie muscle cars z lat 70-tych, Japonia lata 90 (limit 280KM), albo turniej gdzie każdy jedzie losowym autem. Można też co tydzień losować poziom PO i organizować wyścigi z zabronionym tuningiem. Bo dzięki temu używalibyśmy wozów, które nigdy nie wyjeżdżają z garażu.
                  Swego czasu brałem udział w wyścigach "1.6 power", "1.8 power" oraz "2.0 power" gdzie ograniczeniem była pojemność silnika (tuning zabroniony). Zabawa była przednia, mimo że 50% sukcesu to wybór auta. Zawsze można przecież wprowadzić zasadę, że dane auto można wykorzystać tylko raz podczas turnieju.
                  To zapraszam na niedzielny turniej jednego auta, bo mimo, że jeździmy w kółko tym samym autem to staram się by to było auto które wcześniej raczej zdobiło garaż bo nikt się nim nie chciał ściga. Wiem że wolisz jeździć serią więc jeśli Ci koncepcja mojego turnieju nie odpowiada do końca to zaproponuj coś od siebie (szablon znajdziesz w tematach o piątkowych i niedzielnych wyścigach a propozycję wrzuć w temacie propozycji - w wątku "Propozycje" też jest bardzo zgrabny szablon //sin). Ja chętnie zrobię przerwę w swoim turnieju (a i jak widać na ten piątek brakuje nam aktualnie konkretów) bo tez lubię różnorodność.

PS: moje klubowe miaciwo jest w kolorze Sunburst Yellow
                  http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Wybacz proszę i powróć do nas
                    LOL, ale ja nigdzie nie poszedłem Po prostu wstrzymałem się z organizacją turnieju bo pojawiło się za dużo 'problemów' z nim związanych. Nie ma przecież sensu organizować go w takiej formie jeśli miała by na tym ucierpiec frekwencja. Dlatego trzeba ustalić co i jak, poprawić co trzeba i wtedy wznowić go.

Powiem wam szczerze, że po takim czasie grania w GT5 wiem które wozy są najszybsze do 380, 400, 450, 500, 550, 600 , 650 PO
                    Zabawa była przednia, mimo że 50% sukcesu to wybór auta
                    No to pozostają nam już tylko cupy. W tej sytuacji będziemy musieli zdecydować, którym samochodem pojechać ze wszystkich wymienionych na liście.

Wydaje mi się, że jest trochę za późno by coś zorganizować na jutro - nie chodzi o to, że jest za mało czasu by coś zorganizować, ale za mało czasu by powiadomić ludzi i dać się im przygotować.

Komentarz

Jutro można śmignąć losowymi brykami do 380 PO na jakimś krótszym torze z większą ilością okrążeń, albo amerykańskim V8 w górach. Dla zabawy.

Komentarz

Zamieszczone przez Grucha
                        2 - Quelxes
                        1 - siniak
                        2 - Bimbak
                        2 - krzychu_roda
                        2 - Koomarr89
                        1 - DamianZSS_OLN
                        2 - Lazer
                        2 - Kmieciu4ever
                        2 - robizet
                        2 - Krazio
                        1 - mlokos79
                        2 - PaKoS
                        Nie mów Marcin że nie było by ludzi na turniej (zobacz ile dwójek ;p).

Komentarz

Mnie też można dopisać na ten turniej

Po pierwsze to każdy dopisuje się sam a po drugie to spokojnie, poczekajmy aż Marcin oficjalnie go wrzuci w odpowiedni wątek
                          //sin

Moja kolekcja: http://www.mygranturismo.net/31618

Komentarz

Został nam ostatni wyścig S'b'M. Przewidywany jest tor Spa ale tylko pod warunkiem, że wszyscy uczestnicy turnieju posiadają ten tor. Pytanie jest więc następujące: czy jest ktoś kto tego toru nie posiada i tym samym nie byłby wstanie wystartować w ostatnim wyścigu S'b'M?

Komentarz

Pracuję...
                            X