Nie znalazłem podobnego wątku więc postanowiłem założyć nowy, tym bardziej, że jest on dość uniwersalny i może zostać wykorzystany w przyszłości w podobnych celach.
Tym razem w związku z planowanymi nowymi Mistrzostwami Samochodów FF chciałbym by uczestnicy tych zawodów mieli na nie wpływ. Ten wpływ jest możliwy po przez wzięcie udziału w losowaniu torów, na których będziemy się ścigali. Poniżej znajdziecie listę torów, które wybrałem do tego losowani – tory nie za długie, w sam raz do samochodów, którymi będziemy się ścigali.
Losowanie potrwa do 29/02/2012 23:59 (środa)
WYNIKI - Sheet2 (na dole w lewym rogu)
Jak oddać głos:
Każda osoba może wybrać 5 torów i każdemu przyznać punkty (5 pkt. dla tego, na którym zależy nam najbardziej, 4, 3, 2 i 1 pkt. dla tego, na którym nam zależy najmniej)
Ja zagłosuję jako pierwszy i niech to posłuży jako przykład:
Autumn Ring
Autumn Ring Mini
Cape Ring Inside
Cape Ring South
Clubman Stage Route 5
5pkt. - Eiger Nordwand Short Track
1 pkt. - Fuji Speedway GT
Grand Valley East
4 pkt. - Laguna Seca Raceway
London
Road Course – Indy
2 pkt. - Suzuka Circuit East Course
3 pkt. - Tsukuba Circuit
Tym razem w związku z planowanymi nowymi Mistrzostwami Samochodów FF chciałbym by uczestnicy tych zawodów mieli na nie wpływ. Ten wpływ jest możliwy po przez wzięcie udziału w losowaniu torów, na których będziemy się ścigali. Poniżej znajdziecie listę torów, które wybrałem do tego losowani – tory nie za długie, w sam raz do samochodów, którymi będziemy się ścigali.
Losowanie potrwa do 29/02/2012 23:59 (środa)
WYNIKI - Sheet2 (na dole w lewym rogu)
Jak oddać głos:
Każda osoba może wybrać 5 torów i każdemu przyznać punkty (5 pkt. dla tego, na którym zależy nam najbardziej, 4, 3, 2 i 1 pkt. dla tego, na którym nam zależy najmniej)
Ja zagłosuję jako pierwszy i niech to posłuży jako przykład:
Autumn Ring
Autumn Ring Mini
Cape Ring Inside
Cape Ring South
Clubman Stage Route 5
5pkt. - Eiger Nordwand Short Track
1 pkt. - Fuji Speedway GT
Grand Valley East
4 pkt. - Laguna Seca Raceway
London
Road Course – Indy