Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

REZYGNACJA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• REZYGNACJA

Witajcie

Jak już zapewne zauważyliście praktycznie nie udzielam się w życiu klubu Night Riders. Jest kilka powodów dlaczego tak się dzieje ale tego chyba nie muszę nikomu wyjaśniać.
    W związku z tym rezygnuję z prowadzenia klubu.
    Widzę kilku wspaniałych kandydatów na moje miejsce ale z racji tego, ze już nie będę miał tutaj nic do gadania to sami zdecydujcie czy chcecie mieć lidera klubu i kto nim zostanie.

Dziękuję wszystkim za wiele pięknych chwil spędzonych na tym forum i podczas spotkań online w GT5.
    Poznałem tu wielu wspaniałych ludzi i nadal zamierzam z nimi utrzymywać kontakt.

Pozdrawiam

P.s. Do zobaczenia być może jak wyjdzie GT6.

Re: REZYGNACJA

Ja również dziękuję za wciągnięcie do NR. i miło było polatać. Oby GT6 na nowo nas zmobilizowała do wspólnego latania

EDIT:
    Również przyszedł i czas na mnie. Moja przygoda z GT5 dobiegła końca jakiś czas temu. Dziękuje, za wspólne chwile i latanie. Z chęcią będę wpadał jako widz i na jakieś luźne jazdy. Obecnie muszę odpocząć od gry bo mnie znudziła. Pozostanie logowanie się do skompletowania kart oraz sezonowe tak dla zabawy.
    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
    B Spec - 40 level
    60 x Gold
    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

No cóż Angello - wielka szkoda, ale przede wszystkim należą się Tobie wielkie podziękowania Bez Ciebie nie byłoby Night Riders, które zdecydowanie nakręca nasze forum, nikomu innemu sie nie udało wprowadzić takich regularnych wyścigów w tak miłej atmosferze..
      wielkie dzięki
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Angello nie rob se jaj i powiedz,ze zartujesz No dobra,czas pozegnania? Ale chyba bedziesz jeszcze wpadal na turnieje NR,jako widz? Jezeli nie,to szkoda,ale wiedz,ze to wszystko zawdzieczamy tobie. I o ile dobrze pamietam to dzial NR jest najczesciej czytanym dzialem na tym forum No coz nie pozostaje nam nic innego jak poczekac na GT6,w ktorym znowu sie spotkamy. Do zobaczenia

Komentarz

Angello wielkie dzięki za wspólne godziny spędzone na torze w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze, bez ciebie NR to już nie to samo. Mam nadzieje że klub nie upadnie i znajdą się osoby chętne do wspólnego ścigania. Ja nie odkładam "kierownicy", będę jeździł nadal i organizował turnieje w dziale NR - każdy wyścig online jest inny, jest tyle różnych lokalizacji i jeszcze więcej samochodów wiec może być ciekawie.
          Jeszcze raz dziękuje tobie i wielki szacun za pomysł na klub i jego prowadzenie.
          Pozdrawiam
          http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

A ja w to nie wierzę, nie wierzę w to że Andrzej z nami już nie zagra w GT5... nie można tak po prostu sobie zrezygnować. A tysiące fanów? Do kogo teraz będziemy śpiewać "łubu-dubu"? Ale no jak to tak? Andrzej powiedz że żartujesz, no powiedz...
            Andrzej. ANDRZEJ!!
            PS. Wiedziałem, ostrzegałem, że FM4 to wynalazek szatana, który mami swoim blichtrem nieświadome niczego ofiary. I prosze - do czego to doprowadziło, szatańska Forza zabrała nam szefa!

Komentarz

Ciebie też zabierze jak Ci da Angel dłużej pograć :mrgreen:
              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

O to raczej ciężko - zobacz gdzie mieszkamy

Komentarz

Mam nadzieje że to tylko rezygnacja z regularnej gry w gt5 a nie z udziału w życiu forum. Jesteś lubiany przez społeczność i szkoda gdybyś odpuścił. Pozdrawiam

Komentarz

Nie odpuszczę

EDIT:

Witam.
                    Klub Night Riders powinien nadal mieć lidera czyli osobę prowadzącą klub
                    Z wiadomości jakie od Was otrzymuję to chcielibyście aby to był siniak.
                    Sam siniak wyraził zgodę i chęć prowadzenia klubu. Tak więc drogi Dominiku do dzieła
                    Wiem, że będziesz bardzo dobrze prowadził ten klub.
                    Życzę wszystkim Night Ridersom dużo pięknych wyścigów, nowych wartościowych klubowiczów i perfekcyjnego przestrzegania CRC

Komentarz

Gratulację siniak!

Komentarz

Pracuję...
                      X