Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS - Jak się dowiedziałes o klubie NIGHT RIDERS ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• NIGHT RIDERS - Jak się dowiedziałes o klubie NIGHT RIDERS ?

Witam.

Bardzo proszę aby każdy z Was zaznaczył tutaj skąd dowiedział się o istnieniu klubu Night Riders.
    Możecie też napisać co przyciągnęło Waszą uwagę?
    Wasze odpowiedzi i komentarze będą bardzo pomocne w promowaniu klubu i pomożecie klubowi Night Riders znaleźć najlepsze formy reklamy
    22
    Przeglądając forum
    0%
    0
    Od znajomych z forum
    59,09%
    13
    Od znajomych z PSN
    9,09%
    2
    Od znajomych spoza forum i PSN
    4,55%
    1
    Zauważyłem zdjęcie w podpisie u klubowicza Night Riders
    0%
    0
    Przypadkowo szukając w internecie
    18,18%
    4
    Inna opcja (opisz w poście jaka)
    9,09%
    2

Re: NIGHT RIDERS - Jak się dowiedziałes o klubie NIGHT RIDER

Moim zdaniem dobrą forma reklamy to będzie coś w stylu PSN ID: np NR-Angello. Wtedy ludzie będą ciekawi co to jest... A Ci co wiedzą będą wiedzieli że jest poprostu jakiś klan i będą się pytać was przez PSN czy mogą się do niego dołączyć.

Komentarz

no ale to ID zmieniac? nie trzeba bedzie w tedy jeszcze raz grac od zera?
      PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

No właśnie i w tym jest drobny problem. Ale naszczęscie można niektóra autka sobie przesłać albo i wynająć. A np. podczas wyscigów nie musicie miec tego nicka NR-Cośtam

Komentarz

Ta opcja nie przejdzie. Nie da się zmienić nicka na PSN, jedynie założyć nowe zupełnie czyste konto, a kto chciałby tracić wszystkie osiągnięcia, trofea, zapisy z gier itp. dla nicka zaczynającego się od NR? Skrótu, który prawdę mówiąc nie przyciągnąłby raczej i nie skusił do zadawania pytań innych znajomych z PSN. No bo powiedz Piotr, ludzie mają przeróżne nicki - czy pytasz ich wszystkich co one znaczą i skąd je wzięli? No właśnie, mało kogo to obchodzi, po prostu taki sobie nadał i koniec tematu. Wybacz dosadność, ale ten pomysł imo jest bez sensu.

A jeśli o wątek chodzi, to szczerze mówiąc nie pamiętam jak ja dowiedziałem się o klubie. Najprawdopodobniej było tak, że widziałem ten szpanerski podpis u Angello ( ), ale jakoś nie skusiłem się do większego zainteresowania tym całym tajemniczym Night Riders Ale niedługo potem jakoś zgadaliśmy się z Andrzejem przez PW, a potem gg i on mnie namówił do spróbowania. Dodam tylko, że przed tym nigdy nie jeździłem w GT online i z pewną taką nieśmiałością w końcu się zgodziłem dołączyć do (nielicznej jeszcze wtedy) gromadki klubowiczów. I nigdy tego nie pożałowałem
          Pozdrawiam wszystkich wspaniałych 'nocnych jeźdźców' :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
            Ta opcja nie przejdzie. Nie da się zmienić nicka na PSN,
            Do niedawna się dało, aż PSN nie padło. Od tamtej pory pory czytamy tylko
            Zamieszczone przez PSN
            Site Maintenance Notice

The server is currently down for maintenance.

We apologize for the inconvenience. Please try again later.

Komentarz

Z tego co wiem nigdy się nie dało, a przynajmniej od momentu kiedy wprowadzili trofea. Na iksie się da, ale nie za darmo. Tu jest oficjalna odpowiedź na stronie Playstation -> http://us.playstation.com/support/answe ... m?a_id=254

Komentarz

Pracuję...
              X