Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Lista klubowiczów i rekrutów - ZAPISY

Zamieszczone przez pilik
    Dzięki, za docenienie starań dłuższa przerwa od gt5 dała znać (...) to co robił na trasie kolega Michalczyk no to już inna liga
    Zamieszczone przez Krazio
    To był jego 1 występ od pół roku. Niedługo będzie jeździł jeszcze lepiej
    Hahahahahaha, mistrz ciętej riposty

Komentarz

Agenci Scully i Mulder jadą z misją do Przemyśla aby zbadać Ten Fenomen

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Relacje ze spotkaÅ„ online

@siniak - spinasz się stary jakbyś miał owsiaki w tyłku Nie jestem Twoim koleżką i raczej nie będę czytając Twoje posty, bo mi taki sposób bycia nie odpowiada.

A mój nickname to Godlesme a nie Godlsme czy Godles.

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
          Zamieszczone przez pilik
          Dzięki, za docenienie starań dłuższa przerwa od gt5 dała znać (...) to co robił na trasie kolega Michalczyk no to już inna liga
          Hahahahahaha, mistrz ciętej riposty

mnie to nie dotkneło znam swoje miejsce i skilla

Komentarz

Niestety musiałem pilne wyjść,obiecuje że następny wyścig bd w pełnym wymiarze
            Myślę że najlepszym rozwiązaniem dla osób które nagle podczas wyścigu muszą nagle wyjść (do ubikacji, z psem na spacer, odebrać telefon czy podlać kwiatki) jest zjechanie na postój do pitstopu lub chociaż poza tor i zaciągnięcie ręcznego. Niema nic bardziej wkurzającego jak wyprzedzić trzech i po chwili nadal być ostatnim, bo tych trzech się rozłączyło. Jak mnie nie idzie w wyścigu i jestem ostatni to obieram sobie za cel walkę z przedostatnim, więc jak ten przedostatni mi nagle wyjdzie z pokoju to chęć do walki całkiem opada.

Komentarz

O HS'y Ci chodzi? Jeśli tak to wiedz, że mamy je wyłączone podczas wyścigu. Robert mówił o czacie.
              Wiem, że mówił o chacie :wink: Dlatego pytam.

Komentarz

Niestety, nie można.

Komentarz

Ewentualnie celem zawsze może być nie dać się zdublować np szósty raz

Komentarz

Zamieszczone przez Kapitan Snuja
                    Niema nic bardziej wkurzającego jak wyprzedzić trzech i pot chwili nadal być ostatnim, bo tych trzech się rozłączyło. Jak mnie nie idzie w wyścigu i jestem ostatni to obieram sobie za cel walkę z przedostatnim, więc jak ten przedostatni mi nagle wyjdzie z pokoju to chęć do walki całkiem opada.
                    Święte słowa Kapitanie, podpisuję się pod nimi

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Mimo wszystko było fajnie są zasady dobrzy kierowcy można się czegoś nauczyć... przyjemniej do konsoli się siada. Żałuje, że tak późno zdecydowałem się na zakup kierownicy bo gra zyskuje 1000% procent na funie. Zostaje tylko walczyć o to żeby nie dać się dublować a potem walka o miejsce w dolnej części stawki

Ps. Fajnie, że wiktor77pl jak pamiętam wrzucił fotki z wyścigu nawet jestem na dwóch hehe to się też liczy

Komentarz

Wiktor jest fachura w dziale z relacjami

Pilik a od kiedy jeździsz na kierce? I jaką masz?

Komentarz

Obecnie mam już ponad tydzień thrustmastera t500rs fajne kółko, ale przed ostatnim wyścigiem zapomniałem zmniejszyć force feedbacka i po tych 40 kółkach czułem to na drugi dzień

Komentarz

Wooow mega kiera, śmigałem na tym u 2 kolegów (z forum naturalnie ), wspaniała sprawa.
                            Tydzień powiadasz? A przedtem pad? Bo jeśli tak to trochę ci zejdzie zanim ogarniesz, a drugie tyle zanim będziesz pobijał swoje czasy z pada. To normalne, ja jak sie przesiadłem z pada to pierwsze tygodnie kaleczyłem niewąsko na kierce
                            Ale potem to już tylko sam miód

Komentarz

Tak na padzie non stop od GT na psx no ciężko jest całkiem inna fizyka prowadzenia poza tym jeździłem z włączanymi "pomagaczami" Kółko fajne jest ale... myślałem o skrzyni ale pasująca do zestawu 7 stówek plus fajny stelaż z kubełkiem z 2k... i tak sobie przemyślałem na spokojnie, że bez sensu kierownice za 2k mieć do stolika od kompa przykręconą Chyba pójdzie pod młotek kupie logitecha GT i wygodny fotel a reszte kaski na ps4 odłoże...

Komentarz

Mam dla ciebie idealne rozwiÄ…zanie:
                                Składany i porządny stojak dedykowany dla tego Thrustmastera w bardzo rozsądnej cenie:
                                http://www.wheelstandpro.pl/produkty/st ... s---deluxe
                                Sam używam takiego pod moją G27 i jestem naprawdę bardzo zadowolony. Stojak jest bardzo solidny, stabilny no i można go składać razem z przykręcona do niego kierownicą co jest bardzo ergonomiczne. Szczerze polecam

Komentarz

PracujÄ™...
                                X