Re: NIGHT RIDERS - "3h Le Mans - Endurance Race"
Zawsze mozesz przeniesc smietnik do odpowiedniego dzialu, chyba to jedno z Twoich obowiazkow na forum.
A jak w realu tez wolisz jezdzic z ABSem to GRATKI i OKLASKI
Re: NIGHT RIDERS - "3h Le Mans - Endurance Race"
Zamieszczone przez PaKoS
Zawsze mozesz przeniesc smietnik do odpowiedniego dzialu, chyba to jedno z Twoich obowiazkow na forum.
A jak w realu tez wolisz jezdzic z ABSem to GRATKI i OKLASKI
Nie pouczaj mnie!
a w realu,- to jeżdżę wózkiem o ile mi wiadomo nie posiada ABS, ba w ogóle nie posiada hamulców
Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
Ciekawa sytuacja - w tym tygodniu są 3 wyścigi (NR i GTA), wszystkie na Laguna Seca rev może chociaż w niedzielę Corvettę zróbmy na innym
PS. W piątek po raz pierwszy od niepamiętnego czasu mnie nie będzie, więc czarni jeźdźcy musicie się podwójnie postarać Ja w tym czasie będę się bawił i wypiję za was tutaj http://krakowskiejuwenalia.pl/ (wczoraj 2-dniowy karnecik zakupiłem )
Dlaczego? Nie Lubisz Laguny? Przecież to fajny tor. W NR vs GTA Laguna bo Mazda ,w Corvecie i GT300 bo tak przewiduje plan turniejów. Po co to zmieniać ? Jest dobrze Taki zbieg okoliczności wogóle mi nie przeszkadza :wink:
Hehehe No szczerze powiem że nie spodziewałem się tak nagłych oficjalnych wiadomości o GT6. I jestem zszokowany przede wszystkim dwoma informacjami jakimi są: Data premiery już w grudniu oraz to że wyjdzie na PS3 Bardzo cieszy mnie również fakt że gra będzie miała bardzo duże możliwości w rozwijaniu jej czego w GT5 brakowało. Z jednej strony wszystko pięknie zaś z drugiej naszym portfelom grozi spustoszenie. Niedługo targi E3 na których raczej na pewno dowiemy się więcej więc czekamy
Komentarz