Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Relacje ze spotkań online

Zapomniałeś jednak już o niewyjaśnionych problemach technicznych na Spa. Samochód nie reagował na ŻADNE zmiany ustawień i był bez przerwy tak nadsterowny, że nie można było nawet jednego łuku przejechać bez pełnego boku. Dlatego po spinowaniu co drugi zakręt postanowiłem się wycofać, by nie powodować zagrożenia.

W poprzednim wyścigu Elise jechał jak po szynach i trzeba było się napocić, żeby polecieć bokiem po zakręcie. Przewaga nie wynikała jedynie z wypadku w T1, bo przez cały wyścig dorzucałem wam po parę sekund na kółku (biorąc pod uwagę fakt, że mieliście czas na naprawę uszkodzeń).

Co do wyścigu FF to wybitnie nie przepadam za tym napędem. Nie znoszę podsterowności w samochodach wyścigowych ...a już szczególnie w sposób jaki to próbuje symulować GT z jakimś szczątkowym FFB pisanym na kolanie.

Komentarz

Zamieszczone przez Grucha
      Thooorn do walki z Toba podszedlbym z Padem bo pewnie jestes cienki jak dupa weza

Panowie zawsze można sprawdzić kto mówi prawdę. Replay??? :wink: Miejsca na torze wystarczy dla wszystkich.

Komentarz

thoorn nie potrafił ustawic elisa oj oj jak mi przykro a moge wiedziec ile te FFy miały koni ? bo w realu pewnie nie przekroczyles 100 koni mechanicznych wiec co mozesz powiedziec o podsterownosci auta ktore mialo np.300? hhahahaahahahahah wez wyjdz i skoncz bo jak juz ktos kiedys napisal nikt cie nie lubi i tu nie potrzebuje

Jestem jak najbardziej za revetion mozna to sprawdzic

Komentarz

Thooorn, taki z Ciebie master to wpadnij na wyścig Oh wait, przecież ty nawet nie masz ps3

Zabieraj grabki i uciekaj lamić w rFactorka ;D

Komentarz

Boże nie mam słów do tego Lordzika , weźże chłopie przestań marzyć i ogarnij się w końcu , zachowujesz się jak dziecko któremu zabrano lizaka

Komentarz

No wlasnei on nie ma PS hahahahaha a niestesty moja nazyczona juz ci nie da zagrac hahahah

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Turniej "Classic World Tour"

Zamieszczone przez Kapitan Snuja
                - nie może być dwóch takich samych aut w wyścigu
                - czy można prosić o logiczne/praktyczne wyjaśnienie tego wymogu? Bo jak dla mnie to trochę bezsensowne ograniczenie

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

ZAPRASZAM WSZYSTKICH!!! na "GT300 series" w najbliższy czwartek o godz. 21! (PSN) wieczorekk

i zachęcam do polubienia strony klubowej na fb

https://www.facebook.com/GtAdvanced

zapisy na wyścig w tym oto linku gt-advanced/turniej-gt300-series-t7779.html

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu
                  http://www.facebook.com/GtAdvanced

Komentarz

Słyszeliście? Policja z Legnicy prosi o pomoc w ustaleniu tożsamości kierowcy, brawurowo jeżdżącego Cinquecento Young z napisem na tylnej klapie:"WHOS YOUR tHOOORNY?

Komentarz

hahahaha

Komentarz

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - "3h Le Mans - Endurance Race"

Mat może warto by było zorganizować turniej wyścigów długodystansowych a ten który to ma się odbyć 22 czerwca potraktować jako pierwszą rundę. Wyścigi powiedzmy raz w miesiącu w sobotę. Tylko można by było dołożyć więcej aut. Co Ty na to?

Komentarz

Czemu nie, tylko to już w sumie zależy od was. Jeżeli byli by chętni można by zrobić coś takiego.

Komentarz

jestem za tylko moze tak co 3 tygodnie ? mysle ze bylo by idealnie

Komentarz

Ja również jestem za, lubię wyścigu endu bo po moich błędach na początku wyścigu mam dużo czasu na odrabianie

Komentarz

Pracuję...
                                X