Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zamieszczone przez thooorn
    Po uczestniku GTA spodziewałem się tego typu odpowiedzi. Liczę na doświadczenie kierowców NR.
    <zieeew>
    Oj, naprawdę jeszcze się nie zorientowałeś, że nikt cie tu nie potrzbuje, nie chce, nie lubi?

Komentarz

Chłopaczyna chce zaistnieć i na domiar złego wydaje mu sie że kozak z niego ;D

Komentarz

Panowie nr. 3 czeka Czy chociaż ktoś z Was spróbował pojeździć tym rufem? Naprawdę prowadzi się dobrze, poza tym jak team to team ustawienia dopracujemy na wspólnych treningach :wink:

Komentarz

Prowadzi sie pewnie świetnie, lecz jak na moj gust trzeba mieć kiere z prawdziwego zdarzenia do tego. Bez takowej wyczucie hamulca w tej grze nie istnieje.

Komentarz

Potwierdzam. Minimum to Thrustmaster T500RS. W Logitechach na ten przykład siła oporu pedałów jest taka sama w każdej pozycji (tak, w G27 też). Taki mankament kierownic niższej i średniej półki, a sprzętu za 2k nie zamierzam kupować specjalnie żeby pojeździć bez ABSu.

Komentarz

DFGT ma dwa stopnie sily oporu co prawda pod noga nie wyczuwalny ale jest hehehe

znalazlem cos dla was PROFESJONALNY MOD do prowadzenia RUFA
              http://img638.imageshack.us/img638/1172/140dx.jpg

a zeby prowadzil sie świetnie to trzeba go ustawic odpowiednio, trzeba zorganizowac jakis trening ja chetnie sie podziele informacjami heheheheeh

Komentarz

Zamieszczone przez Grucha
                znalazlem cos dla was PROFESJONALNY MOD do prowadzenia RUFA
                http://img638.imageshack.us/img638/1172/140dx.jpg
                ahahahahah rozwaliłeś mnie tym

Panie Pakos prawie mnie przekonałeś - to kiedy jakiś trening próbny ogarniamy?

Komentarz

Ja mam takie coś juz od jakiegos roku ale tylko do hamulca hehehehe a no ja tam czesto jestem to napisz na PSN dzisiaj niestety zaspalem na testy GT3, szkoda.

Komentarz

Szukam Nissana Skyline Ht 2000 GT-R (KOGO10) '70 bez przeróbek tak jak go fabryka wypuściła. Jeżeli ktoś z Was posiada to autko to poproszę , oddam jak tylko zrobię kopię :wink:

Komentarz

Ja mam na pewno bo mam wszystkie auta, jednak jest problem natury technicznej - na konsoli będę najwcześniej w niedziele

Komentarz

• Re: NIGHT RIDERS - Relacje ze spotkań online

Widzę, że sami mistrzowie kierownicy.

Komentarz

Ej dobra to byl taki zart nawet gdyby cos to bym sie zatrzymal zeby puscic.
                          Thooorn do walki z Toba podszedlbym z Padem bo pewnie jestes cienki jak dupa weza

Komentarz

Tak sobie to tłumacz Na wyścigu SbM po Monaco zdublowałem całą waszą stawkę, niektórych parę razy. Prędzej ja musiałbym jechać na padzie, żeby dać wam szansę.

Komentarz

ŁŁAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA

Komentarz

Jako że Mr Lord przemilczał niewygodne dla siebie fakty, poczuwam się w obowiązku poinformować o nich gwoli sprawiedliwości.
                                Otóż na wynik wyścigu na Lazurowym wybrzeżu w dużym stopniu miał karambol spowodowany przez wieczorka na pierwszym zakręcie zaraz po starcie, w którym zostało uszkodzonych 5 samochodów. Thoornowi udało się wyjść z niego bez szwanku i zrobić przez to potężną przewagę. Natomiast już w następnym wyścigu tej serii (Small but Mighty) na Spa szło mu tak tragicznie, że wyszedł z niego w trakcie (gdyby pojechał do końca, zapewne zostałby zdublowany przez innych, bo na to się zapowiadało). Co ciekawe jechał tym samym Elise co na Cote de'Lazur.
                                Na kolejnym wyścigu (seria RM Trophy, Integra na Nurbie GP/F) na mecie zameldował się w środku stawki. Wyciągając średnią z wszystkich 3 wyścigów w jakich brał udział w NR koledze Thooornowi poszło raczej przeciętnie.
                                Z tego co wiem jako sterownika używał DFGT

Komentarz

Pracuję...
                                X