Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

O rany a miało być prościej...
    Czyli jeśli jeden z teamów będzie marudził na tor, to ma prawo wybrać inny, ale wiąże się to z ryzykiem uzyskania 0 punktów jeśli w sumie uzbierają ich po wyścigu mniej lub tyle samo co drugi team? A jeśli nie będzie marudzenia żadnej ze stron na tor i pojedziemy ten który wypada kolejny na liście to wszyscy dostają tyle punktów ile wyjeździli w wyścigu? Dobrze rozumiem?

Jeszcze a propos jechania wszystkich torów jak leci (oprócz kartingowych) - zauważ że wiele torów się powtarza na zasadzie ten sam tor ale zmienne warunki / odwrócony / różne jego wariacje (jak np. Cape Ring) etc. Czy to oznacza że jedziemy wszystkie opcje wszystkich torów czy jedną wersję danego toru a następnym razem kolejny (inny) tor? Zdecydowanie wolałbym drugą opcję, żeby nie było nudno i powtarzalnie

Komentarz

Możemy jechać najpierw w jedną mańkę czyt: stronę a jak przejedziemy wszystkie to wtedy rewersy i anomalie pogodowe.

Komentarz

A co myślicie żeby zrobić głosowanie na tor. na koniec każdego wyścigu będziemy głosowali na tor który będzie następny

Komentarz

Tak mi teraz do głowy przywiało pomysł: może naprzemian kluby rzucałyby sobie wyzwania tz. dany team wybiera auto i na jakim torze a nastepnym razem druga drużyna postępuje tak samo. Samo głosowanie można przeprowadzić każdy we własnym klubie. Przed pierwszym wyścigiem turnieju głosować może całe towarzystwo. I jeszcze jedno robimy w piątek oficjalny trening przed wyścigiem ? jak ktoś z uczestników będzie miał ochotę to zapraszam na salony będę od 18:30.

Komentarz

Panowie może by tak w niedzielę przetestować nową corvetkę z dlc na stworzonym przez moją skromną osobę (jeśli można to tak nazwać) torze o wdzięcznej nazwie: revring który to udostępniam online. I jeszcze jedna sprawa czy jeżeli dojdzie do skutku ten test to możemy go rozpocząć wcześniej tj. o 19:30 powód : 3 zmiana w pracy. Co Wy na to? Proponuje sporty średnie, ilość okrążeń do uzgodnienia.

Komentarz

Jasne że możemy, tylko podaj więcej danych, jakie PO itp. Najlepiej od razu dawaj w "Turniejach niedzielnych" a my się powpisujemy

Komentarz

Sorry za post pod postem ale oto wydarzenie nie lada - w końcu pojawił się najlepszy profil na fejsbuku. Panie, Panowie przed wami http://www.facebook.com/GTNightRiders
                - lajkujcie :mrgreen:

Komentarz

Mała poprawka "Panowie i Panie" najlepszy profil na facebooku już istniał wcześniej i jest po tym adresem: ***spam cenzura*** Zapraszam serdecznie wszystkich!!

Prosimy o nie zaśmiecanie tego elitarnego klubu tanią reklamą
                  siniak

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu
                  http://www.facebook.com/GtAdvanced

Komentarz

Dzisiaj wyścig się odbędzie? Sony na fb napisało, że konserwacja może przedłużyć się do 23.00.

Komentarz

No właśnie, lipa. Dzwoniłem do Siniaka, ale nie odbiera, mam nadzieję, że oddzwoni.

Komentarz

http://www.facebook.com/PlayStationPols ... 4181700745
                        Ajajaj ale dlaczego właśnie dzisiaj jak lista na wyścig pęka w szwach jak nigdy (dziękujemy ci Facebooku )
                        Panowie no nie powiem ale jestem wkur... no zły
                        Wychodzi na to że trzeba będzie przesunąć nasz dzisiejszy turniej - ale ja jeszcze żyję nadzieją na jakiś mały cud. W każdym bądź razie będę czatował na konsoli próbując się łączyć. Jak do 21:30, no powiedzmy 21:40 nadal nie będzie połączenia turniej będziemy musieli przesunąć za dwa tygodnie. Pozostańcie przy odbiornikach (tzn. przy konsolach )

EDIT:
                        PSN jest włączone, więc proponuję próbny wyścig testowy, najlepiej zaraz u mnie w pokoju. Zobaczymy czy się da grać w czasie tej "konserwacji"

Komentarz

nie da się. u mnie w dalszym ciągu "Trwa konserwacja sieci Sony Entertainment Network" ajak u reszty??

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu
                          http://www.facebook.com/GtAdvanced

Komentarz

U mnie też....

Komentarz

PROPOZYCJA NIE DO ODRZUCENIA

Panowie i Panie co wy na to żeby turnieje niedzielne odbywały się o godzinie 21:00
                              ja osobiście obstawiał bym tak 20:30 trening 20:45 Kwalifikację start 21

Komentarz

Dla mnie mogą się nawet zaczynać o 20 przynajmniej nie opuszczę żadnego wyścigu

Komentarz

Pracuję...
                                X