Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Panowie, przyznać się gdzie schowaliście post powiązany z Evora Cup w temacie NIGHT RIDERS - Turnieje niedzielne. Ten temat jest w tej chwili pusty, a pamiętam, że tam coś o Evora Cup było... dziwne.

PloTek, pisz jakie auta potrzebujesz - ja w GT5 gram od niedawna ale kilka duplikatów mam więc zawsze mogę coś podesłać.

Komentarz

Quel, thanx
      A co do Evory Cup to melduj się kolego do "NIGT RIDERS - Archiwum turniejów". Tam siniak wszystko pochował :wink:

Komentarz

Tam też sprawdzałem. Cały jeden post by Bimbak zaginął

EDIT

Dobra, znalazł się, faktycznie w archiwum... co jest dziwne bo Evora ciągle trwa Jeszcze dwa wyścigi. I mój link w podpisie prowadzi do nikąd - ban siniak! na dwa tygodnie

Komentarz

Pany przecież uzgodnione było że nieaktualne turnieje i listy zapisowe będą przenoszone po zakończeniu turnieju do "Archiwum". Prosiłem Bimbaka żeby zaktualizował swój post o świeże info na najbliższą niedzielę, ale chyba gdzieś wyjechał bo cisza w temacie. Ale to żaden problem nowy post turnieju niedzielnego znajdziecie już we właściwym miejscu - dopisywanie się do listy wskazane. Przy okazji - czujność godna pochwały
          A tak poza tym to zapowiada mi się wyjazd w weekend więc ten Lotus znów mnie ominie...

Komentarz

Kurcze, na podróże ci się zebrało mnie też czekają ale to dopiero w czerwcu - dwa weekendy wyścigowe mnie ominą :/

Komentarz

fak ... byłem pewien, że to zrobiłem 30-ego maja jak ostatnio się logowałem :/ ale albo nie kliknałem "wyślij" albo miałem sen o gthome.pl

Jakby co już jestem w swoich rodzinnych stronach i dziś po pracy ogarnę resztę rzeczy z którymi zalegam ... klasyfikacje, punkty i moja propozycja do rankingu dla Ciebie Quelxes.

Sorry, że musicie na mnie z wszystkim czekać ... ale wstyd się przyznać u mnie to normalne
              http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Zamieszczone przez Bimbak
                Sorry, że musicie na mnie z wszystkim czekać ... ale wstyd się przyznać u mnie to normalne
                Daj spokój, każdy ma swoje życie, nic się nie dzieje. NR to tylko rozrywka 'po godzinach'

Komentarz

jak to jest z tym piątkowym turniejem, możliwe że dziś będę w domu siedział i się zastanawiam:
                  - można dołączyć tak na pałę?(auto mam przygotowane jak wowa opisał i kolor też niepowtarzalny Grigio Titanio - szary)
                  - jeśli tak, to mam kogoś sobie nagrać do teamu czy mogę z dziką kartą startować jako wolny elektron?

btw ... udało mi się w końcu odpalić powtórkę od snoopa
                  http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Wbijaj, moze bedzie jeszcze jedna osoba to zrobicie nowy team
                    http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Ja jestem za tym aby Bimbak dołączył. A jakby znalazł kogoś do temu to jeszcze weselej
                      Zapraszam tutaj.

Komentarz

To ja mam pytanie odnośnie Waszych łącz.
                        Jak to jest z płynnością ruchu przeciwników? Wczoraj na chwilkę wpadłem na rozgrzewkę przed pucharem Ferrari pooglądać to i tamto, wozy trochę skakały. Pomyślałem - okej, z jednego łącza u mnie korzystają 3 domy (ok. 11 osób), nie sposób więc by było w pełni wolne, ktoś mi je przymula. Jednak teraz patrzę na wideo Quelxesa z tematu o wyścigach piątkowych, i widzę że tam też wozy trochę tańczą po torze... Czy można to uznać za, że tak powiem, normę? Czy może większość osób cieszy się płynnym ruchem samochodów na torze, bez "skoków"? Pytam się, bo z moim łączem nigdy nic nie wiadomo, a nie chciałbym psuć innym zabawy przez to że nie da się mnie wyprzedzić bez ryzykowania kraksą.

Komentarz

Wczoraj ogólnie zwłaszcza u mnie były cyrki, zdecydowanie dla mnie pora na sprawienie sobie nowego łącza..w ogóle cieszę się, że pojechałem, a w samym wyścigu już nie miałem lagów praktycznie.. może jedynie w kwalifikacjach się lekko przycinało przez co mi nieco gorszy czas wyszedł, ale w wyścigu wrażenia miałem bardzo dobre i nie miałem żadnych problemów z walką na torze, nie wiem jak inni mnie widzieli...

Druga sprawa - nie będzie mnie na Ferrari Challenge w ten piątek. To już niestety przesądzone i nic na to nie poradzę, bardzo mi przykro i żałuję, bo wczoraj się super jeździło. Jakby ktoś miał ochotę to może mnie na tę rundę w zespole zastąpić
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Art, u mnie wszystko grało raz widziałem laga u mlokosa tylko. Wpadnij kiedyś pojeździć z nami dla testu, zobaczymy czy coś nie tak i spróbujmy doradzić jeśli sie da
                            Zapraszam tutaj.

Komentarz

U mnie na powtórkach zawsze to tak dziwnie wygląda, szczególnie dziwnie było jak oglądałem powtórkę z '70s na High Speed Ring. Na samym wyścigu zaś problemów nie ma żadnych.

Komentarz

Dokładnie, nie sugerowałbym się tym co widać na powtórkach, zdarzają się przekłamania. Dla przykładu podam wyścig w czasie którego wszystko było z moim samochodem w porządku, a na powtórce w pewnym momencie pojawił się uszkodzony, mrugający na czerwono przód który nie zniknął już do końca (??).
                                Ale skoro jesteśmy w temacie problemów z łączami (konkretnie o wywalanie z pokoju mi chodzi) to bardzo proszę osoby znające się na temacie na poddanie jakiś pomysłów jak można by to na naszych turniejach usprawnić. Wczoraj Witek miał problem na początku, a potem, na moje nieszczęście, w trakcie pierwszego wyścigu wywaliło Pakosa i potem już nie mógł wejść z powodu problemu z kompatybilnością (czy coś w tym stylu). Co zrobić aby uniknąć w przyszłości tych mocno frustrujących sytuacji?

Komentarz

Pracuję...
                                X