Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
Zamieszczone przez wowa1979
myślałem, że dla ludzi mających styczność z samochodami
Czyli dla wszystkich Polaków ale jakby zrobić sondę uliczną to pewnie większości rozpórka skojarzyła by się z rozporkiem haha
Ok koledzy, to mój ostatni post przed wylotem, za 20 min wychodzę. Wracam we wtorek wieczorem, będę naturalnie za wami tęsknił a jutro o 22:00 zazdrość będzie mnie zżerać podwójnie. Niech ktoś zrobi krótką fototrelację albo chociaż wrzuci filmik, please :mrgreen:
Bawcie się dobrze, bezpiecznej i bezkonaktowej jazdy!
Sajonara
Zamieszczone przez Krazio
Mówi się Edynbr'a Miałem o tym mieście lekcje na angolu
Nie wiem o jakim miescie mowisz ale to w ktorym jestem nazywa sie Edynburg (oryginalnie Edinburgh).
O rany wlasnie sobie uswiadomilem, ze wy juz tam ostro Ferrarki poganiacie na Monzie
Wiem, że to może nie ten dział, ale...Panowie, wystąpił u mnie "MAŁY" problem. Uszkodzony został jakimś cudem cały save z moich przygód z GT5 Mam backup z tamtego roku ( z jesieni chyba), udało się go wgrać i ogólnie nie jest źle, ale... w h_j postępów w grze i (co najgorsze) SAMOCHODÓW, poszło się dosłownie je__ć!!! Moje skrzydła zostały podcięte w dość perfidny sposób...
Błąd, że nie zrobiłem jakoś ostatnio backupa (a miałem zrobić), ale na złe to i kura piardnie...
No cóż, sporo pracy przede mną i jak pomyslę o tym to...
Taki piękny początek maja miał być...
Komentarz