Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: NIGHT RIDERS - Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Tzn najblizsza niedziele tak? Bo jesli chodzi juz o niedziele majowa to niestety nie bedzie mnie...

Komentarz

Myślę że każdy uczestnik feralnego wyścigu chce rewanżu na rywalach, zwycięzcy nie było... Będzie ciekawiej bo każdy zdobył bezcenne doświadczenie w rywalizacji i wierzy ze nie popełni tych samych błędów. Popieram pomysł powtórki.

Komentarz

Rownież popieram i proponuje aby każdy pamiętał ze nie jest sam na torze i na pierwszym okrazeniu trzeba szczególnie uważać
        Co do auta: po wprowadzeniu modyfikacji prowadzi sie o niebo lepiej niż w pierwszym wyścigu
        Zapraszam tutaj.

Komentarz

Kurczę, także odpadam... w niedzielę rano wyjeżdżam i wracam dopiero w nastepną sobotę ;(. Odpadam więc teraz w wyścigu niedzielnym, i w następny piątek

Komentarz

To ja pociągnę ten ciąg złych wiadomości. Ja z kolei wylatuję z kraju w najbliższy czwartek i wracam we wtorek wieczorem, więc nie będzie mnie na dwóch najbliższych turniejach. Z czego najbardziej żałuję tego inauguracyjnego piątkowego Ferrari...
            Bardzo przepraszam za to kolegę z teamu czyli Pakosa, mam nadzieję że dasz radę ten jeden raz w pojedynkę, bo każdy następny piątek już będę :>

Komentarz

Kurcze, coś to moje Ferrari na kolejny turniej nie chce współpracować. Postepowalem według zaleceń i moje Ferrari ma 592 KM... Sprawdziłem tez z drugim, które juz kilka razy uzywalem i ten ma 595 mimo dotarcia (przynajmniej częściowego)

Spoilery są zabronione?

Komentarz

Zapewne zabronione . Myślę, że jeśli nie kupiłeś spoilera a i tak masz za dużo PO, to wystarczy, że zdławisz mu trochę silnik i będzie ok. Ja właśnie jeszcze nie docierałem samochodu, a zapewne wtedy też PO skoczy w górę.

Komentarz

Ale ja mam za mało koni. Powinno być 601, a ja mam
                  592, ewentualnie 595

Komentarz

Panowie sprawdzę to jeszcze raz dzisiaj po pracy i podam korektę. Ja robiłem tak jak napisałem i wyszło to co wyszło. A olej zmieniliście? Aha i jakiekolwiek spojlery są zabronione. Odezwę się dzisiaj koło 17.
                    http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

Mi także wyszło idealnie według twoich poleceń tylko zdusiłem silnik o 0.1% a nie 0.01% hehe

Komentarz

W GT4 miałem kilka razy przypadek, że samochody w wersji gry na polskim rynku miały inną moc niż te w wersji na rynek brytyjski. Nie wiem jak jest w GT5 - jak wrócę do domu to podam ile KM ma ten model Ferrari w salonie, ile po wymianie oleju - to nam da porównanie - wiemy już, że po wymianie oleju i tuningu według zaleceń, nówka z salonu ma 592 KM

Komentarz

Quelxes wysle ci to ferarri przygotowane wg wytycznych do turnieju dzisiaj jak wroce do chaty i daj znac jak bedzie to wygladalo u ciebie, tzn jakie bedzie mialo prarametry. oki?
                          http://www.mygranturismo.net/24822 - garaż

Zapraszamy chętnych do jazdy online w GT5 do klubu NIGHT RIDERS !

Komentarz

A mnie sie wydaje Quelxes że nie kupiłeś ECU bo ja miałem podobnie jak Ty. Ale po drugim przeczytaniu instrukcji zorientowałem się że nie mam ECU, kupiłem i wszystko jest tak jak być powinno no chyba że naprwde gry się różnią. Napewno w Australii jest inaczej ale w U.K powinno być to samo pozdro

Komentarz

Quel a na pewno zmieniłeś olej? Mojemu Ferrari prosto z salonu po zmienie oleju PO wrosło o ponad 10
                              Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Wymieniem olej co daje +5%, kupiłem ECU co dało mi 592 (w objeżdżonym modelu, który już miałem w garażu dało mi to 595) i musiałem dokupić filtr stożkowy co dało mi 604

Komentarz

Pracuję...
                                X