Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS: Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ NIGHT RIDERS ] Pogaduchy o klubie NR i nie tylko

Jedyne co mi się znudziło to wygrywanie

Komentarz

Zamieszczone przez Krazio
      Jedyne co mi się znudziło to wygrywanie
      To akurat łatwo można zmienić (vide mój poprzedni post )

Komentarz

Witam Panowie piszę tu żeby nikt nie zadawał pytań w dziale [ NIGHT RIDERS ] Turnieje klubu Night Riders tam tylko wpisujemy się na listę. Co do samego wyścigu 24h Lm Mans ustawiłem PO na 620 dlaczego tyle a nie więcej? ponieważ nie które auta przy wyższych ustawieniach PO są bez konkurencyjne dlatego też najlepszym rozwiązaniem jest 620

Komentarz

mi ten limit pasuje ... nieco powyżej 600 PO to akurat tyle by móc jeszcze rozważać czy jechać na oponach WT czy WM, i trzeba zbalansować docisk by nie przeszkadzał bardziej niż pomaga.W takich okolicznościahc wybór auta to jedynie wybór swojej wizytówki i nie decyduje o zwycięstwie czy przegranej.
          http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Zamieszczone przez Bimbak
            mi ten limit pasuje ... nieco powyżej 600 PO to akurat tyle by móc jeszcze rozważać czy jechać na oponach WT czy WM, i trzeba zbalansować docisk by nie przeszkadzał bardziej niż pomaga.W takich okolicznościahc wybór auta to jedynie wybór swojej wizytówki i nie decyduje o zwycięstwie czy przegranej.
            Święte słowa Bimbak nic dodać nic ująć

Komentarz

no to co polecacie??
              PSN progress Jesteśmy Kierowcami Jutra!

Komentarz

To co lubisz i czym Ci się łatwo pojedzie. W tak długim wyścigu najważniejsze będzie nie popełnianie błędów które skończyłyby się przymusową wizytą w boksie. Tor jest długi, warunki zmienne, a uszkodzenia cieżkie. Tylko pewna, równa jazda odbije się dobrym wynikiem.

Komentarz

znowu bede lizal ogon ;/

Komentarz

Zamieszczone przez weczi
                    no to co polecacie??
                    Weczi powiem tak, w tym wyścigu bardziej jest ważne ile okrążeń dasz rady przejechać na danych gumach i jak będziesz tankował auto czy cały bak czy po połowie czy twe auto pali więcej czy mniej no i jakie opony wybierzesz, jedna wielka strategia.

Komentarz

no dobra to powiedzmy jakie masz swoje typy - niewiem podaj moze z 5 aut - ktore wg ciebie beda zdatne...
                      ja mam najwiekszy problem z dobraniem samochodu, zawsze okazuje sie ze jest za slaby, a jak jest ok to nawet idzie - jesli niema laga albo nie zrobie glupiego bledu...
                      tak jak 2tyg temu na nurburg byla kupa i bylem na koncu a potem jak jechalismy i wszyscy mieli takie same auta to bylem 2gi...
                      podobnie bylo jak jechalismy formula - bylem 2gi i mialem mozliwosc na zloto, ale cos sie ...

Komentarz

Jak miałbym coś polecić to Falken, Oreca Viper, GT40, Corvetty RM ... chyba wszystkie nissany poza 350 będą wymiatać. Ja pewnie pojadą swoim autem z podpisu. Będę zamykał ogon na początku, ale z czasem może będzie lepiej.

Komentarz

Co do wątpliwości pokonywania szykan a raczej ostatniej:

Zamieszczone przez Bimbak
                          Tylko dwoma kołami po niebieskim czy można całym autem? Pytam wyłącznie dla jasności w temacie.
                          Można całym autem ale tak żeby nie przekroczyć tej linii i nie wyjechać dalej

Komentarz

Tylko dwoma kołami po niebieskim czy można całym autem? Pytam wyłącznie dla jasności w temacie.

Komentarz

Wspaniały pomysł wyścig. Od dawna myślałem o takim aż tu nagle jeden z serdecznych kolegów mnie wyprzedził z zorganizowaniem tak wspaniałej imprezy W końcu będę miał okazję pojechać jednym z ulubionych aut
                              Niektórzy narzekają, że będą obstawiać tył wyścigu ale nie zapominajcie, ze najczęściej to jest moja pozycja w wyścigu Ja mam świadomość tego, że daleko mi jeszcze do bardzo dobrej jazdy ale bardzo chce wziąć udział w takim wyścigu

Komentarz

Tak a propo strategii może nie na przy takim PO ale sprawdzałem co się bardziej opłaca czy jazda na miekkich czy twardych gumach, strata na kółku jest na tyle duża że nie kalkuluje się jechać na twardych oponach, bo to co nadrabia się na rzadszych zjazdach niestety traci się to bardzo na kółkach a na miękkich jeszcze czasu troche zostaje po pitstopie. Nie wiem jak jest z Le mans bo sprawdzałem na laguna seca.

Komentarz

Pracuję...
                                X