Re: [ NIGHT RIDERS ] Pogaduchy o klubie NR i nie tylko
Krazio ty swój najlepszy czas wykręciłem wozem z RM czy bez?
Ja pojeździłem godzinkę i najlepiej miałem 3.07.6 (Subaru IMPREZA Sedan WRX STI spec C Type RA ‘05). Gdy znajdę wóz, który się najlepiej prowadzi to przejdę do tuningu biegów i zawieszenia.
Co jest z Wami koledzy ?
Wystarczy, że nadmiar pracy mnie trochę odciągnął od forum i GT5 to i Wy ucichliście
Zaglądam wieczorami do mojego pokoju a tam nikogo nie widzę
Od 2 dni cisza w dziale Night Riders
Czyżby znudził się już Wam nasz klub ?
Dziś kilku z nas ma ligę ...
Ja mam remont i dodatkową robotę za urlopujących więc z czasem na granie u mnie krucho, ale w niedziele będę na 100%. W sobotę WMMP i RB X-Fighters
Wiesz Angello są wakacje, urlopy, ludzie powyjeżdżali, a niektórzy o czym jestem zmuszony uprzejmie donieść uciekli do innych konkurencyjnych pokoi... :wink:
a tak w ogóle to wg najświeższych informacji w przyszłym tygodniu z długich wakacji wraca moja mała czarna i jak wiesz na mnie możesz liczyć :mrgreen:
To mówiłem ja - Jarząbek
Łubudubu, łubudubu... :mrgreen:
Niestety sezon urlopowy to jest tragedia , jesli chodzi o mnie to wlasnie siedze do 21 sierpnia w pracy po 10 h i nie mam sily pozniej podejsc do telewizora i grac jeszcze pozatym przenioslem sie na nowe mieszkanie i jeszcze nie wypakowalem wszystkiego z workow, kartonow itd,. takze nie wiem kiedy dokladnie bede znowu grywal w gt5 ale z drugiej strony tak patrzac mysle ze kazdemu przyda sie taka przerwa
Mnie też niestety nie ma na GT, gdyż korzystam z pogody, której w tym roku ze świecą szukać... gdy będzie zła pogoda, bądź nie będę zmęczony po imprezowaniu i siedzeniu nad wodą to wejdę na GT, lecz na chwilę obecną korzystam z życia.
Ktoś chce repy z dzisiejszej pojeżdżawki? Gonitwa na La Sarthe mi się podobała tylko chyba Kamilowi coś nie pykło w końcówce, niestety nie wiem co bo musiałem szybko lecieć.
Komentarz