Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS - Jak powstał klub Night Riders ?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Night Riders

w takim razie aby nie narobić bałaganu angello proszę napisz do moderatorów forum o utworzeniu nam działu

p.s. byłem na gtpl ale tam mają bajzel

http://www.polarproducts.pl

Komentarz

Zamieszczone przez ema_b
      Angello proszę napisz do moderatorów forum o utworzeniu nam działu
      Napisałem i czekam na odpowiedź.

Zamieszczone przez ema_b
      byłem na gtpl ale tam mają bajzel
      ale za to ładnie graficznie

Komentarz

widocznie mają lepszego grafika z flaszką trzeba usiąść do tego i będzie git

Komentarz

Najlepszym rozwiązaniem puki co jakie dla Was widzę to wasz dział na forum tutaj. O stronie można pomyśleć za jakiś czas jak będzie ta 10 na prawdę wiernych userów, a nie 30 napalonych na chwile. Potem można by rozszerzać o inne gry motoryzacyjne chyba że multigaming przynoszący czasem nawet dochody jak się w odpowiednich ligach bierze udział i ma się dobrych graczy i sponsorów.

Przede wszystkim to jakaś poważna domena powinna być a nie cba.pl bo to samo w sobie wygląda mało zachęcająco. Sama strona jeśli już ma być to w formie prostej informacji a nie rozbudowanego portalu. Patent z działem kluby tu u nas na forum jest wydaje mi się jedynym sesnownym rozwiązaniem. Z praktyki mogę powiedzieć że im więcej forów praktycznie o tym samym to jakość ich spada.

Komentarz

zgłaszam swoją kandydaturę na moderatora działu NR jeśli moderatorzy tego forum nie chcą mieć więcej obowiązków

Komentarz

Sqad dzięki za Twoją opinię, która z pewnością jest nam pomocna.

ema_b nie zapominaj, że pierwszeństwo w moderowaniu mają założyciele tego tematu i klubu aczkolwiek pochwalam Twój zapał do współpracy i oby był taki zawsze

Zamieszczone przez ema_b
              widocznie mają lepszego grafika
              Pamiętaj, że na dobrego znajdzie się jeszcze lepszy

Komentarz

Stare dobre powiedzenie. Na kazdego debesciaka znajde ci 10 lepszych i tak wlasnie jest w zyciu. Ale nie zawsze o to chodzi.

Co do strony to poczatkowo myslalem ze to niepotrzebne lecz tak naprawde dlaczego nie?
                Taka strone mozna dostosowac do wlasnych potrzeb w kazdej chwili takie miejsce nie musi byc na pokaz przede wszystki musi byc dla nas.
                W takim miejscu mozna realizowac ciekawe pomysly a z czasem na pewno i wypieknieje i bedzie taka jak bysmy chcieli ja widziec.
                Mysle ze bledne jest poczatkowe myslenie ,czyli wizytowka".
                Miejmy ja dla siebie i niech sluzy naszej zabawie z GT5 a po pewnym czasie na pewno bedzie i nasza wizytowka.
                Na takiej stornie mozna wiele wiecej niz tutaj i bardziej efektywnie realizowac pomysly.
                Te forum moze sluzyc do podstawowych informacji dotyczacych klubu.
                Ja wcale nie oczekuje zeby tam byly tysiace wystarczy ze bedzie skromne grono ale lubiacy pojezdzic ze stala ekipom.
                Niema sie rowniez cisnieniowac na starcie co ma byc a czego nie bo zycie tej strony samo zweryfikuje potrzeby.
                Wystarczy odpowiednie podejscie.

I bez przesady te forum wcale nie powala a jego atutem jest z pewnoscia Photo Mode.
                Wrecz powiem ze ruch na tym forum jest bardzo maly a bez w.w. dzialu bylo by bardzo cienko.
                A my nie budujemy super portalu tylko strone na potrzeby kilku znajomych lubiacych grac w GT5
                Nie tworzymy zadnej konkurecji dla tego forum tylko wlasny klub. prawda?
                Przeciez na takiej stronie mozna rowniez promowac forum granturismo.pl

Co do domeny niema problemu moge wykupic jakas lepsza o ile naprawde znajda sie prawdziwi fani GT5 i jazdy w zgranej grupie.

http://szchat.fmix.pl GG 35682830

Komentarz

Jeżeli ma powstać strona www Night Riders to niech będzie ale zanim ją pokażemy światu to najpierw ja dopracujmy w każdym szczególe i niech ona wygląda powalająco, bo na dzień dzisiejszy nie ma czego pokazywać.

Zamieszczone przez Szchat
                  I bez przesady te forum wcale nie powala a jego atutem jest z pewnością Photo Mode.
                  Wręcz powiem, że ruch na tym forum jest bardzo mały a bez w.w. działu było by bardzo cienko.
                  Jako fani Gran Turismo powinniśmy dołożyć wszelkich starań aby to forum właśnie powalało i ruch na nim był jak największy
                  Nie sztuką jest tylko wymagać ale też dać coś od siebie

Zamieszczone przez Szchat
                  Co do domeny niema problemu mogę wykupić jakąś lepsza o ile naprawdę znajda się prawdziwi fani GT5 i jazdy w zgranej grupie.
                  Fanem z pewnością jestem i wyłożyć kasę też mogę nawet gdybym miał za nią sam płacić
                  Jeżeli ktokolwiek jest w stanie zorganizować coś twórczego i rozwojowego dla forum Gran Turismo Center i klubu Night Riders to jestem w stanie zafundować fajne nagrody Nie mówię tu o nagrodach za kilka złotych tylko o nagrodach powyżej 100 zł i dużo więcej. Głównym sponsorem nagród byłaby moja firma i ja jako jej właściciel.

Komentarz

Większość na temat GT5 już została powiedziana, więc dyskusje będą się głównie odbywać w działach turnieje i photomode. No chyba że będziemy dublować tematy. Dla znudzonych wyścigami jest Auto test ale obstawiam że tam będzie ruch jak sie ludziom przeje ściganie.

Komentarz

• Re: Night Riders

Zamieszczone przez Sqad
                      jak się ludziom przeje ściganie
                      Mi się chyba nigdy nie znudzi, bo dopiero odkrywam uroki tej przyjemności w trybie online :mrgreen:

Komentarz

moja pierwsza propozycja dla tego forum aby wygenerowac ruch

-stworzyc dzial: rekordy polski gt offine
                        -w dziale umiescic nazwy wszystkich torów w gt5
                        - ludzie ktorzy beda chcieli brac udzial beda wysylac koncowego screena i przejazd ducha z ps3 na adres @
                        - po weryfikacji przez moderatora czas będzie publikowany
                        -mozna pokusisc sie o mistrzostwa off line 2 razy w miesiacu i tak jak mowi angello jakies drobne nagrody ufundowne przez sposnosrów
                        -to naprawde przyciaga ludzi
                        - mozna pokusisc sie o stworzenie kilku lig
                        -jesli ktos jest zainteresowany moimi propozycjami prosze o wiadomosc pw i zgadamy sie na gg

- jeszcze liga drifu na odcinkach offline tez cieszy sie powodzeniem

Komentarz

Wpozo niemialem niz zlego na mysli, to tez nie byla krytyka tylko realna ocena.
                          Samo forum graficznie wogule sie nie prezentuje i chyba nikt nie zaprzeczy. Jego budowa to tez stary model i nie dokonca wygodny.
                          Ale nie oto mi chodzilo.

Zgadzam sie z toba Angello co do tego ze to uzytkownicy tworza forum i po czesci od nas wszystkich zalezy czy jest ciekawie czy nie.
                          Ale na wiele zeczy niema sie wplywu.
                          Mnie tak naprawde interesuje grupa ludzi z entuzjazmem dla GT5
                          Jazda, sciganie i dobra zabawa.
                          Ale tak szczeze to nawet z tylu chetnych do klubu NR niewiele potrafi sie wypowiedziec:

http://szchat.fmix.pl GG 35682830

Komentarz

jesli chodzi o NR to moge pomoc grafika o ile mi czas pozwoli bo ostatnio to w domu jestem kilka godz w tyg tylko wiec ciezko mi cokolwiek powiedziec ale jak trzeba bedzie to zrobie co trzeba pomysl ze zmiana wygladu forum jest jak najbardziej na czasie... juz dawno powinny byc jakies zmiany. Powstaje masa innych stron i for w podobnej tematyce wiec jak ludzie chca zeby forum sie utrzymalo to potrzeba zmian i to wielkich, bez tego to do pol roku bedzie tu zagladalo 10 stalych uzytkownikow forum i tyle. Wroce do domu jutro to pomysle nad nowym wygladem forum i dam jakies propozycje

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Dyskusja chyba zrobiła się zbyt ogólna

Komentarz

Wstyd się przyznać, ale dopiero dzięki temu wyzwaniu zmobilizowaliście mnie do odblokowania toru Top Gear

Wyzwanie Night Riders
                                - trening
                                - tor: Top Gear
                                - auto: Twoje klubowe Night Riders - klasa I do 380 PO
                                - opony: komfortowe miękkie

Rezultaty:
                                1. adamwsb - 1:27:260 - Honda Civic Type R (EK) '00
                                2. Riko635 - 1:27:516 Toyota MR-S V Edition (6MT)'02
                                3. angello67 - 1:28:402 - Honda Civic Type R (EK) '00
                                4. salam82_PL - 1:29:666 - Honda Civic Type R (EP) '01
                                5. ema_b - 1:30:115 - Honda Civic HB V gen
                                6. Szchat - 1:30:319 - Honda CRZ

Przy okazji wrzucam fotki z treningu

http://www.accola.pl
                                http://www.civicklub.pl

Komentarz

Pracuję...
                                X