Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

NIGHT RIDERS - Jak powstał klub Night Riders ?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Night Riders

no to nieźle, całe szczęście że ja jak potrzebowałem kupowałem zdrapki

EDIT:

Ludzi, którzy chcą współtworzyć przyczynić się do powstania nowego portalu proszę pisać swoje propozycje na adres mail: gt5polska@gmail.com

EDIT:

nights riders umarło ?? nic nie piszecie Proponuje wybrać naszą flagową markę samochodów Angello pewnie bedzie za nissanem ja proponuje markę Honda

Edytuj posty zamiast pisać jeden pod drugim, bo łamiesz regulamin forum

http://www.polarproducts.pl

Komentarz

Nic nie umarło
      Zamieszczone przez ema_b
      Proponuje wybrać naszą flagową markę samochodów
      Wyjaśnij po co, bo nie bardzo kumam o co chodzi i po co
      Zamieszczone przez ema_b
      Ludzi, którzy chcą współtworzyć przyczynić się do powstania nowego portalu proszę pisać swoje propozycje na adres mail: gt5polska@gmail.com
      O co dokładnie chodzi

Komentarz

flagowa marka -> nasza ulubiona marka, jeśli już uda nam się ustalić markę można pokusić się o model oczywiście to tylko moja propozycja można byłoby zrobić to w formia ankiety .

jeśli ktoś ma pomysł na artykuł, jakiś dział na stronie to czekam na propozycję każda rozważę wiesz razem można dużo szybciej ruszyć

Komentarz

Niebardzo wiem jaka strone chcesz stwozyc moze opisz dokladniej co chodzi ci po glowie.

Ja np: jestem wielkim fanem Ferrari
          Ale watpie zeby udalo sie ustalic ulubione auto dla wszystkich.
          Kazdy kierowca ma inna technike i dobiera auto do wlasnego stylu dla tego jast tak wiele marek na swiecie.
          Moim zdaniem powinismy sie zastanawiac jak sobie dostarczac wiecej frajdy bo oto przeciez chodzi o frajde i emocje.
          Coraz wieksza ilosc zakazow i nakazow chyba odbiera to co najlepsze.
          Zrozumiale sa klasy bo wazna sprawa sa rowne szanse ale niezapominajmy ze chcemy sie przedewszystkim dobrze bawic i uciec od "systemu" zycia codziennego.

Moja propozycja to head set abys my nie pisali godzinami a cieszyli sie jazda.
          to duzo szybszy srodek komunikacji no i mniej anonimowy znaczy bardziej sie kogos poznaje.
          A natakich spotkaniach podczas rozmowy gwarantuje ze rodza sie najlepsze pomysly.

A fakty sa takie ze PNS dale nie dziala i narazie dupa blada

http://szchat.fmix.pl GG 35682830

Komentarz

Zamieszczone przez ema_b
            flagowa marka -> nasza ulubiona marka, jeśli już uda nam się ustalić markę można pokusić się o model oczywiście to tylko moja propozycja można byłoby zrobić to w formia ankiety .
            a poniżej zacytuję kolegę, bo mamy odpowiedź
            Zamieszczone przez Szchat
            watpie zeby udalo sie ustalic ulubione auto dla wszystkich.
            Każdy kierowca ma inna technikę i dobiera auto do własnego stylu dla tego jest tak wiele marek na świecie.
            Moim zdaniem powinniśmy się zastanawiać jak sobie dostarczać więcej frajdy bo oto przecież chodzi o frajdę i emocje.
            Coraz większa ilość zakazów i nakazów chyba odbiera to co najlepsze.
            Byłoby nie fajnie gdyby przez glosowanie np. wybrano Saalen S7 którego ja ( na przykład ) nie lubię. Byłbym wtedy zmuszony do jazdy autem, którego (powiedzmy) nienawidzę. Moim zdaniem to troszkę zbędny zabieg.
            Dobrze napisał Szchat, że lepiej skoncentrujmy się nad rozwojem klubu i wyszukiwaniem jak największej ilości ciekawych atrakcji.

Cieszy mnie bardzo, że interesujecie się rozwojem Night Riders.

A jak Wam idzie tworzenie toru Night Riders

Komentarz

no szchat ma rację za dużo pomysłów w głowie mam i najpierw piszę a poźniej myślę ja już jeden tor zrobiłem ale musze go poprawić
              mam pomysł:

Trening->tor: top gear -> wasze auto do 380 PO

mój czas to
              1:30:115 Honda Civic HB V gen 160KM/977 KG

piszcie wasze czasy

p.s. nie pisałem ustawień, bo każdy jeździ jak chcę zróbmy zestawienie naszych samochodów na różnych trasach póki nie wróci do nas PSN

Komentarz

Pomysł na zabicie nudy podczas niedziałającego PSN bardzo fajny

Proponuję zrobić listę i wpisywać się w/g poniższego wzoru:

Wyzwanie Night Riders
                - trening
                - tor: Top Gear
                - auto: Twoje klubowe Night Riders - klasa I do 380 PO
                - opony komfortowe miękkie

Uzyskane czasy
                1. ema_b - 1:30:115 - Honda Civic HB V gen
                2. angello67 - 1:28:505 - Honda Civic Type R '08
                Jeżeli ktoś poprawi swój czas to wystarczy go zmienić na liście

Komentarz

No ladnie koledzy)
                  Pomimo naprawde duzych staran niestety nieudalo mi sie pobic czasu zadnego z was.
                  A wiec wklejam moj wypracowany czas ktory zatrzymal sie na poziomie 1:30

Wyzwanie Night Riders
                  - trening
                  - opony komfortowe miękkie

Uzyskane czasy
                  1. angello67 - 1:28:505 - Honda Civic Type R '08
                  2. ema_b - 1:30:115 - Honda Civic HB V gen
                  3. Szchat - 1:30:319 - Honda CRZ

http://szchat.fmix.pl GG 35682830

Komentarz

Ciekawy jestem jeszcze czasów innych kolegów. Zobaczymy co wykręci adamwsb i Riko635.

Wyzwanie Night Riders
                    - trening
                    - opony: komfortowe miękkie

Uzyskane czasy
                    2. ema_b - 1:30:115 - Honda Civic HB V gen
                    3. Szchat - 1:30:319 - Honda CRZ

Komentarz

No dokładnie zobaczymy jak adam i riko sobie poradza
                      ja tez nie potrafie zejsc ponizej 1:30 ale jest to kwestia ustawienia auta tak mi sie wydaje bo honda moze
                      co mi sie jeszcze podoba ze kazdy z nas w klasie 380 ma samochód marki honda

pędzą chłopaki pędzą w japońcach nikt ich nie dogoni bo kręcą do końca !!!

p.s. czy któryś z klubowiczów zna się bardzo dobrze na konfigurowaniu skrzyni biegów i zawieszenia ?

Komentarz

Zamieszczone przez ema_b
                        ja tez nie potrafie zejsc ponizej 1:30 ale jest to kwestia ustawienia auta
                        Dokładnie tak Ja podłubałem w skrzyni (obniżyłem tylko prędkość maksymalną do ... nie pamiętam) i w zawieszeniu (pochyliłem koła o kilka ° z przodu i z tyłu i z zbieżność z przodu ujemną a z tyłu chyba nie ruszałem)

Zamieszczone przez ema_b
                        mi sie jeszcze podoba ze kazdy z nas w klasie 380 ma samochód marki honda
                        Z tego co wiem to nie każdy

Zamieszczone przez ema_b
                        p.s. czy któryś z klubowiczów zna się bardzo dobrze na konfigurowaniu skrzyni biegów i zawieszenia ?
                        Coś tam chyba wiem, więc odezwij się na GG

Komentarz

Widzę,że zostałem wywołany do tablicy :wink:

1:29.324 Audi Quattro'82

Czy ktoś bawił się w porównywanie czasów tych samych aut z gry i Top Gear?

Aktualizacja

Uparłem się,żeby jakaś tylnonapędówka się pojawiła w zestawieniu

1:27:516 Toyota MR-S V Edition (6MT)'02
                          gg 9231179

Komentarz

Zamieszczone przez Riko635
                            Czy ktoś bawił się w porównywanie czasów tych samych aut z gry i Top Gear?
                            Rozumiem, że chodzi Ci o porównanie aut z gry GT5 i z rzeczywistości czyli programu Top Gear. Ja osobiście tego nie porównywałem i szczerze mówiąc jest to troszkę ciężko porównać, bo w grze GT5 mamy start lotny a w programie jest czas mierzony ze startu zatrzymanego.
                            Trzeba by było mieć dokładny model auta podany w programie i w grze, bo jak wiemy dla przykładu Mitsubishi Lancerów mamy ponad dwadzieścia.

Wyzwanie Night Riders
                            - trening
                            - opony: komfortowe miękkie

Uzyskane czasy
                            2. Riko635 - 1:29.324 Audi Quattro'82
                            3. ema_b - 1:30:115 - Honda Civic HB V gen
                            4. Szchat - 1:30:319 - Honda CRZ

Riko635 też próbowałem pokręcić czasy tym samym Audi co Ty i możesz jeszcze urwać sporo czasu i zejść poniżej 1:29 Wiem, że potrafisz

Komentarz

no ja niestety nie moge civiczkiem nic juz zjechac probowalem wiele razy i nic niestety ani pol tysiecznej nawet powiem lepiej jest o wiele gorzej o 2 sekundy czasem nawet próbowałem nawet mazdą która ma leszy moment obrotowy i 5 koni więcej ale też nie wyszło

Komentarz

Zamieszczone przez angello67
                                Ciekawy jestem jeszcze czasów innych kolegów. Zobaczymy co wykręci adamwsb i Riko635.
                                ktos mi najechal na ambicje heheh nie no zartuje ale zaraz odpalam PS3 i zobacze co sie da zrobic

dobra tragedii nie ma pierwsze okrazenie testowe i czas ponizej 1:29 za jakies 2 godzinki podam oficjalny czas

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Pracuję...
                                X