Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[KONKURS] Photo Mode 09 - Polska rzeczywistość

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [KONKURS] Photo Mode 09 - Polska rzeczywistość

Dziękuje Panowie za tyle głosów, gratuluję także kolegom z 2go i 3go stopnia podium.

Co do następnego tematu konkursowego... Zważając na ruch na forum w tej chwili, obawiam się, że następna edycja może nie dojść do skutku. Co prawda z frekwencją nie jest najgorzej, bo zawsze mamy przynajmniej 6 fotek, ale za to gorzej z oddawaniem głosów co mnie dziwi, gdyż na shoutboxie ciągle coś się dzieje, a w tematach cisza.
    Przyznam szczerze, że czasami sam mam problem z wyborem trzech najlepszych fotek, więc może w tym tkwi problem? Proponuję przemyśleć zmianę formuły konkursów tzn. zamiast rozdawać punkty pomiędzy trzema fotkami, wybieramy tylko jedno, najlepsze naszym zdaniem zdjęcie. Jak w wyborach, tylko jeden głos. Wtedy nawet można głosować ankietą.

Czekam na Wasze opinie czy dobrze myślę, a wtedy zapowiem temat do następnej edycji.

Komentarz

Zamieszczone przez Maciako
      Proponuję przemyśleć zmianę formuły konkursów tzn. zamiast rozdawać punkty pomiędzy trzema fotkami, wybieramy tylko jedno, najlepsze naszym zdaniem zdjęcie. Jak w wyborach, tylko jeden głos. Wtedy nawet można głosować ankietą.
      <okok>
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Myślę, że kolega Maciako ma ciekawą koncepcję konkursu. Głosowanie ankietą myślę, że bardziej by skłoniło większość użytkowników do zagłosowania, bo nawet postu pisać wtedy nie trzeba. Nie wiem jak na tym forum, ale na wielu forach widziałem takie ankiety, gdzie można było oddać trzy głosy, więc jeżeli tu też jest taka możliwość, to wcale nie trzeba rezygnować z głosowania na trzy zdjęcia.

Komentarz

Pasuje mi taka koncepcja - jeden głos w ankiecie.
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

No to w takim razie czekamy na temat od Maciako.

Komentarz

Temat jaki proponuje: ogień z dupyyy!!!11one, czyli staramy się uchwycić zapłon spalin w układzie wydechowym podczas redukcji, mówiąc jeszcze prościej - focimy strzały z wydechu.

Moja porada: auta z turbodoładowaniem częściej plują ogniem.

Komentarz

Pracuję...
              X