Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[KONKURS] Photo Mode 08 - Samochody rajdowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [KONKURS] Photo Mode 08 - Samochody rajdowe

06 - 3pkt
    05 - 2pkt
    03 - 1pkt
    Wybaczcie obsuwę, niech organizator zdecyduje czy zaliczyć głosy.
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

J/w

06 - 3 ptk.
      07 - 2 ptk.
      01 - 1 ptk.
      GT5 - 100%
      GT6 - 100%
      GTS - 100%
      GT7 - 100%

Komentarz

Tak samo i ja. Sądzę, że jeżeli głosowanie było rozpoczęte po terminie to jego koniec też się przeciągnął

Zdjęcie 1 - 3 pkt
        Zdjęcie 3 - 2 pkt
        Zdjęcie 7 - 1 pkt

Komentarz

Przepraszam za świąteczne opóźnienie z wynikami, ale z wielką przyjemnością ogłaszam, iż mamy dziś dwóch zwycięzców - fox2190 i PloTek_1 - wielkie gratulacje dla Was! Zwłaszcza dla fox'a , naszego debiutanta i myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciwko, jeśli to jemu przekażę możliwość wyboru tematu do następnego konkursu.

1. MIEJSCE EX - 8 punktów:

1. MIEJSCE EX - 8 punktów:

2. MIEJSCE EX - 6 punktów:

3. MIEJSCE EX - 4 punkty:

3. MIEJSCE EX - 4 punkty:
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Niezły rozrzut w głosowaniach, same miejsca ex
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

mam pierwsze miejsce? Pierwszy raz wziąłem udział i pierwsze. Jeszcze ktoś pomyśli, że batonikami przekupywałem innych na forum hihi. I to obok PloTka. Chciałem wszystkim podziękować za oddane głosy na moje zdjęcie, cieszę się, że się podobało. A także dzięki, że mogę wybrać temat na następny konkurs. Myślę, żeby było urozmaicenie, to postarajmy uchwycić się jak z najlepszej strony zwykłe samochody, których dużo jeździ po naszych pięknych Polskich ulicach. Mam na myśli samochody, którymi jeździ dużo naszych rodaków, czyli golfy, clio, megane, jakieś peugeoty, citroeny itd. Coś, czego dużo widzimy na co dzień. Samochody oczywiście mają być na torze, bez tuningu, a szczególnie bez tuningu aerodynamicznego. Takie jak z fabryki. Oczywiście, jeżeli temat zostanie zaakceptowany, bo jak jest słaby, to mam jeszcze kilka innych w zanadrzu, pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za głosy, co nie zmienia faktu, że konkurs ciekawy, same exy.

Komentarz

Gratulacje zwyciestwa co do nowego tematu to jak najbardziej OK z jednym wyjatkiem dozwolilbym mozlwosc zmiany felg i wysokosci zawieszenia

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Zamieszczone przez fox2190
                  No, ale o co chodzi, wszystko się zgadza, miało być WRC i jest, no może jedno na asfalcie <mrgreen> nie było sprecyzowane, że mają być najnowsze wynalazki. Mój to wrc z krwi i kości, poważany i szanowany. <fanatec>
                  ???... Nie czaje... A WRC to tylko jazda po szutrze?? Zdjęcie miało być w klimacie Rally Monte Carlo i właśnie dlatego w tle jest płotek <figielek> ,
                  a auto to baaardzo stary model kultowego Audi Zdjęcie było bardzo bobrze sprecyzowane.

Mój to wrc z krwi i kości, poważany i szanowany.
                  Doprawdy, chylę czoło <szok> Nie mniej jednak zdjecie jest bardzo fajne. Dlatego dałem największą ilość punktów <mrgreen>

Komentarz

PLoTek chyba źle zrozumiałeś mojego posta. Był on kierowany do Brabusa, bo pisał o "fristajlu". Samochód wybrałeś świetny, bo to klasyk nad klasyki, jak pierwsza impreza czy celica, którą wybrałem. Mi chodziło o to, że nie zostało sprecyzowane jakie to dokładnie samochody wrc mają być, a nie że Twoje jest źle sprecyzowane. A co do asfaltu, poprzedni zwycięzca konkursu napisał o szutrze i śniegu, dlatego tak napisałem. Zaś nie rozumiem, co masz na myśli pisząc, że chylisz czoło, jakbyś mógł rozwinąć. ;-) no i gratuluję pierwszego miejsca. :-D
                    Co do zmiany wysokości zawieszenia i felg, to akurat może być, bo mało który ma takie same. ;-)

Komentarz

co masz na myśli pisząc, że chylisz czoło, jakbyś mógł rozwinąć. ;-)
                      A cóż tu rozwijać? Kłaniam się w pół, że wybrałeś taki "poważany i szanowany" samochód
                      Ja również gratuluję Tobie i życzę kolejnych sukcesów

Komentarz

Skoro tak, to bardzo mi miło. Po prostu zastanawiałem się czy pisałeś to z ironią. <figielek>

Komentarz

PracujÄ™...
                        X