Na temat nowej sesji proponuje moze cos w stylu WRC bo jeszcze chyba nie bylo wiec trasa szutrowa lub snieg i rajdowki [...] najlepiej WRC tylko zeby byl odpowiedni klimat
Panowie, przedłużyłem termin nadsyłania prac do jutro do godziny 20:00:
TERMIN NADSYŁANIA PRAC: 14 kwietnia, g. 20:00 TERMIN GŁOSOWANIA: 17 kwietnia, g. 19:00
Poza tym chciałem poinformować, że oprócz samochodów opisanych typowo WRC, postanowiłem przyjmować również wszelkie Rally Cary "wrc-podobne" (mam do konkursu Celicę, dwie Imprezy i C4).
Dlatego proszę o motywację i zasilenie mojej skrzynki pocztowej ciekawymi zdjęciami.
Panowie, pojechaliście takim freestajlem jeśli chodzi o zdjęcia, że aż się za głowę złapałem - mamy od typowego "wurca" na szutrze, przez Gordini do legendarnego Audi na asfalcie. Ale postanowiłem wszystkie zdjęcia przyjąć i - bez konsultacji z "pomysłodawcą" konkursu adamemwsb - zmienić temat na rajdowy (ogólnie). A więc zapraszam - oto co mi "wypociliście" na maila:
No, ale o co chodzi, wszystko się zgadza, miało być WRC i jest, no może jedno na asfalcie <mrgreen> nie było sprecyzowane, że mają być najnowsze wynalazki. Mój to wrc z krwi i kości, poważany i szanowany. Dobra biorę się do oceniania.
Zdjęcie nr 3 - 3 punkty
Uważam, że to najlepsze zdjęcie z całego konkursu, świetne ujęcie, kadr rewelacja, czuć prędkość i jednym słowem, brud, pył i wszystko co uwielbiam w mojej ulubionej dziedzinie wrc.
Zdjęcie nr 4 - 2 punkty
Świetne ujęcie Subarynki, super wyszła jak na model standard. Sam śp. Colin Mcrae by się nie powstydził takiego zakrętu.
Zdjęcie nr 2 - 1 punkt
Lubię skoczne zdjęcia, a na dodatek jedna z moich ulubionych zabawek na nim jest, oraz kadr bardzo dobry.
Co do reszty też bardzo mi się podobają, cała sesja bardzo fajna.
Ps. Lubi ktoś z Was WRC po sieci? Bo chętnie bym z kimś się poślizgał po pyle. <fanatec>
Nr 5 - 3 punkty : klimat rodem z Dirta, aczkolwiek przydałaby się tu cząsteczka realizmu. Nr 6 - 2 punkty: ma to coś, czego nie ma 5ka, gdyby to było B-grupowe Quattro, to byłby komplet punktów, niestety uphillowa wersja wszystko psuje, ale w tle za to widać fajny płotek. Nr 4 - 1 punkt: muszę pochwalić jedyne w konkursie auto standard, które wyszło nadspodziewanie dobrze, niemalże jak okładka z dobrej gry rajdowej.
Komentarz