BBS RS Lokalizacja: dowolna Samochody: dowolne pod warunkiem, że są obute w tytułowe obręcze
Rozmiar i kolorystyka jest oczywiście w pełni dowolna. Myślę, że daję to duże pole do popisu. Jestem ciekaw kto zaprezentuje te kultowe felgi najoryginalniej.
4 - 3pkt - piekne ujecie i zdjecie
5 - 2pkt - idealnie dobrane auto, kolor i felgi no i otoczenie
7 - 1pkt BBS RS pokazany tak jak trzeba ale nic poza tym
Cala reszta jest dobra ale te 3 zdjecia naprawde wymagaja wyroznienia
7 - 3 pkt - na tej fotce najlepiej jest pokazana felga <brawo>
5 - 2 pkt - zabrakło kropki nad "i", moze żeby było troszeczkę jaśniej <okok>
6 - 1 pkt - bardzo ładnie ale szkoda, że auto nie stoi bliżej nas
01. - 2pkt. Według mnie auto nie to, ale to zdjęcie ma zarąbisty klimat - taki mroczny. Felgi dobrze pokazane, więc 2 punkty jak najbardziej zasłużone.
02. - 1pkt. Zdjęcie jest OK. BBS ładnie wyeksponowany.
03. Za ciemne. Felgi słabo widoczne.
04. RX-7 nie pasuje mi do BBSów. Przeciętne zdjęcie.
05. Kolejne za ciemne zdjęcie.
06. Golf... Bleee... Ale BBSy akurat pokazane ładnie.
07. - 3 pkt. Numero uno. Felga na pierwszym planie, zdjęcie czarno białe. Przejrzyste.
1 pkt - zdjęcie nr 4
Ładne ujęcie, zasługuje również na wyróżnienie, ale tylko jeden punkt.
2 pkt - Zdjęcie nr 5
Lubię tego Mercedesa i tor, który jest jednym z moich ulubionych, a poza tym fajne ujęcie.
3 pkt - Zdjęcie nr 7
Świetne wyeksponowana felga i połowa samochodu wtapiająca się w tło, to co lubię. Choć wiem, że większość nie lubi jak któraś część samochodu jest rozmazana, ale ja lubię.
Nr 5 - 3 punkty: ta fota najlepiej trafia z klimatem w temat konkursowy. Także dobór kolorystyki i światła jest świetny. Jak ktoś twierdzi, że za ciemna to albo ma monitor podświetlany świeczką albo się nie zna.
Nr 3 - 2 punkty: miałem prawie identyczną wizję na swoją fotkę, jeśli chodzi o auto, ale miałem dobre przeczucie żeby co innego wymyślić. Stąd 2 punkty.
Nr 1 - 1 punkt: zarąbisty kadr i klimat, ale auto zbytnio nie lubi się z RSkami. I wydaję mi się, że hamulce tam się nie mieszczą.
Komentarz