Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] KariF1Racing

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] KariF1Racing

Chłopie, kupiłeś mnie tymi zdjęciami, tyle Imprezy najróżniejszej maści w jednej sesji <mniam> Jedno z Twoich zdjęć przypomina trochę moje, ale Twoje jest ciekawsze. Bardzo fajna sesja, podoba mi się. <okok>

Komentarz

Gdyby Colin McRae żył, miałby dziś swoje 46 urodziny. Z tej okazji przedstawiam Wam wyjątkową sesję:

Ku chwale mistrza

Komentarz

fox2190 dostanie chyba orgazmu .

Widzę, że często stosujesz szeroki kąt - w rzeczywistości w takich sytuacjach jak na fotach, nikt by takiego obiektywu nie stosował - trzeba by za blisko podejść "modelu", co w akcji jak powyżej byłoby po prostu fizycznie niemożliwe. A szeroki kąt często zniekształca perspektywę, co w niektórych ujęciach wygląda jak obrazek z gry - po prostu - a nie próbka zasymulowania prawdziwego zdjęcia.
        Poza tym masz ciekawe pomysły - rzadko pojawiają się tu zdjęcia w ruchu, w akcji z więcej niż jednym autem - dzięki temu zyskuje u Ciebie dynamizm zdjęć.
        Tylko ten szeroki kąt, który mnie osobiście razi - ale możliwe, że to moje zboczenie w drugą stronę - często używam "teleobiektywu", spłaszczam perspektywę i bawię głębią ostrości.

Nr 41 - ma genialny, oniryczny klimat!

Komentarz

Można by powiedzieć że nikt o zdrowych zmysłach nieodwazylby się zrobić takich zdjęć w rzeczywistości
          Swoją drogą np fotka nr 39 nadawalaby się na okładkę do gry <hejka>

Komentarz

Zamieszczone przez Campo
            fox2190 dostanie chyba orgazmu .
            No, niedługo od tych wrażeń zejdę na zawał, serce nie wytrzyma.

Co do sesji, kolejna która mi się bardzo podoba. Tylko jeszcze trochę i faktycznie dostanę zawału.

Komentarz

Piękne <okok> Dał byś radę odtworzyć ujęcie z tej okładki?
              Sygnatura została usunięta ponieważ złamano 16 punkt regulaminu forum

Komentarz

Przyznam, że masz dobre pomysły na sesje i widać, że każda kolejna jest coraz lepsza <okok>

Komentarz

Zapraszam na kolejnÄ… sesjÄ™, tym razem z innym mistrzem

btw, zanim to na złoto zaliczyłem to przejechałem przeszło 150km

Komentarz

Bajera Twoje pomysły są rewelacyjne. Naprawdę masz niezły przepis na udane zdjęcia. Wszystkie mi się bardzo podobają, czekam na więcej. <brawo>

Komentarz

Pierwsze zdjęcie tej sesji powaliło mnie tak, że resztę zdjęć przeleciałem od tak by tylko napisać komentarz :3

Komentarz

Wspaniała sesja ale na kilku zdjęciach na Twoim miejscu nie ucinałbym tak bolidu

Komentarz

Zdjęcia naprawdę piękne, tylko w niektórych miejscach za bardzo obcinasz bolid.
                          Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Według mnie te ucięcia właśnie sprawiły, że sesja jest naprawdę rewelacyjna, można powiedzieć że przyciąłeś wszystko jak mistrz w swoim fachu i nie zgadzam się z opinią reszty. Zdjęcia są świetnie przycięte, a zdjęcia od 47 do 50 mistrzostwo świata.

Komentarz

Dzięki, dzięki, dzięki za komenty
                              Co do przycinania kadru, to jakoś nie zwracam uwagi na to czy widać całe auto czy trochę przyciąłem podczas focenia. Wygląda to tak że mam w głowie jakąś wizję i często staram się wyodrębnić wiele szczegółów w jednym kadrze a też staram się być oryginalnym i niebanalnym w ujęciach.. staram ehhh sam nie wiem czemu takie mi kadry wychodzą
                              Mam dla Was jeszcze pozostałości z zabawy z wurcem na dysku tak więc wrzucam

Ahoj!
                              Jeszcze raz dzięki za opinie

...

JUPI!!
                              Silver Chrome dostępny także dla zwykłych śmiertelników

Więcej wkrótce...

Komentarz

54 bardzo przypadło mi do gustu. <okok>

Komentarz

PracujÄ™...
                                X