Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] KariF1Racing

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [ZdjÄ™cia] KariF1Racing

Witajcie, dopiero co się przywitałem, a już mnie korci podzielić się z Wami moimi fotkami. Oceńcie sami

Moje zdjęcie były, są i będą nieskażone edytorami Prosto z gry!

Re: [Zdjęcia] KariF1Racing

Czekamy na więcej, już myślałem że ten dział umarł całkowicie i nie będzie co oglądać. Jeszcze jak ja wrzucałem zdjęcia, to inni też zawsze coś wrzucili, a od tamtej pory cisza w eterze. Pokaż coś więcej, chętnie obejrzę i ocenię.

Ps. Wrzucaj większe zdjęcia i dodawaj je najlepiej jako załączniki.

Komentarz

Fox dzięki za podpowiedź
      Jak zapowiadałem dzisiaj sesja z Audi S1

Zapowiedź sesji z Hondą S2000

Komentarz

Zdjęcia trochę za ciemne i filtr czarno-biały nie potrzebny, popracuj nad kadrem bo też nie jest najlepszy, masz tu przykład od foxa2190: resources/196/13482
        Liczę na lepsze zdjęcia w przyszłości, bo każdy kiedyś zaczynał Do roboty! <fotka>
        Sygnatura została usunięta ponieważ złamano 16 punkt regulaminu forum

Komentarz

w takim razie lecÄ™ z kolejnÄ… seriÄ…

Komentarz

7. Byłaby lepsza bez filtru bo ujęcie OK
            8. TrochÄ™ za ciemne
            9. Podoba mi się, ale kto jeździ po trawie?
            10. Piękne, jak dla mnie najlepsze!
            11. Filtr pogarsza zdjęcia...
            12. Za bardzo rozmazane
            Widzę tu niezłą przyszłość, tylko nie używaj za bardzo tego filtra

Komentarz

Ja Was na razie tymi gorszymi męczę bo mam asa w rękawie ale to na później
              a co do 7 to chyba mam nawet na dysku wersje bez filtra, tylko jakoÅ› mi siÄ™ podobajÄ… z filtrami
              Dzięki dzięki za opinie!

Komentarz

Co do pierwszych zdjęć to wiadome początki, ale nie najgorsze. Druga sesja z Audi kojarzy mi się z taką jedną starą grą wyścigową, gdzie były właśnie takie filmiki jak te zdjęcia, może dlatego mi się spodobało nawet. Co do trzeciej sesji uważam ją za bardzo udaną, poza ostatnim zdjęciem, bo według mnie ono sensu nie ma. Samochód rozmazany, a tło tylko wyraźne. Ale co do reszty zdjęć uważam za bardzo fajne, klimatyczne i brudne, czuć że to pustynia i jeszcze samochody dobrane do klimatu. Więc czekamy na kolejne, bo jak na trzecią jest całkiem całkiem.

ProDriver akurat moje zdjęcia nie są najlepszym przykładem, bo nikomu opadu kopary nie zafundowałem. KariF1 obejrzyj sobie zdjęcia Brabusa, Plotka, Maciako czy Adama, a najlepiej wszystkich po kolei.

Komentarz

Maciako jest moim mistrzem a teraz kolejna dawka emocji, m.in. Spotkanie na szczycie

Komentarz

Zdjęcia bardzo ciekawe, pierwszy raz widzę tyle aut przygotowanych do zdjęcia. Razi mnie tylko to 14, piksele auta standard biją po oczach.

700 POSTÓW!
                    Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

ŚWIETNE! Te zdjęcia są zawaliste! To jest ten as w rękawie? Jak tak to żeczywiście as! Jak zrobiłeś to że auta są w kolorze , a tor nie?
                      Fox2190 chodziło o kadr, a twoje zdjęcie miało fajny kadr

50 postów- licencja A ^^

Komentarz

ProDriver jest taki filtr w aparacie, że samochody są w kolorze, a reszta czarno biała. No, pomysł wyfocenia tyle wozów był strzałem w dziesiątkę. Dawno czegoś takiego fajnego nie było, powiew świeżości zafundowałeś. <okok>

Komentarz

Dziękuję strasznie mi miło
                          to nie miał być as w rękawie ale skoro tak was zaskoczyłem to nie wiem czy mi się znów uda <bezradny>

Komentarz

Widać, że próbujesz czegoś nowego, co wprowadza świeżą krew do działu. 9 jest niczym scena z filmowego pościgu, propsuje. Rady ode mnie to troszkę nadużywasz filtrów, co nie znaczy, żebyś w ogóle ich nie używał, tylko odpowiednio dopasował scenerie i ustawienia aparatu. I zwracaj większą uwagę na detale, dużo bezsensownie uciętych aut widzę.

Komentarz

Witajcie, tym razem efekty zabawy z photomode (duża porcja bardzo ciekawych aut <mniam> )
                              ale najpierw zaległa sesja z Hondą

Komentarz

PracujÄ™...
                              X