Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] TheFinek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [ZdjÄ™cia] TheFinek

Witam wszystkich w mojej galerii!
    Jak niektórzy pewnie wiedzą jestem klubowiczem Night Riders i czasem wrzucałem parę zdjęć do relacji z naszych wyścigów.
    Fotki w Gran Turismo strzelam już od 5 części a mimo to nie utworzyłem swojej 'wirtualnej wystawy' na naszym forum.
    Dla zainteresowanych moją przeszłością zapraszam tu: http://thefinek.deviantart.com/gallery/
    Także czekam na wasze opinie a także rady które będą mile widziane

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Re: [Zdjęcia] TheFinek

Wspaniała sesja <brawo>
    Najbardziej urzekły mnie dwie pierwsze fotki z białym Ferrari California przy tych parasolach. to połączenie nadaje elegancji i czystości tym zdjęciom <okok>

Komentarz

ladne fotki ladne nawet bardzo, czekam na nastepne i na nowe ujecia bo duzo sie powtarza

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Fotki 1 i 2 bardzo dobre, ale moim zdaniem 3 to absolutna rewelacja! Czekam na więcej zdjęć - wrzuć te auta na tor!
        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
          Fotki 1 i 2 bardzo dobre, ale moim zdaniem 3 to absolutna rewelacja! Czekam na więcej zdjęć - wrzuć te auta na tor!
          Mam to samo zdanie, mógłbyś pokazać jakieś auta na torze.
          Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Cześć Finek
            Dobrze, że zdecydowałeś się na swoją galerię. Bo naprawdę jest co u Ciebie oglądać
            Masa naprawdę fajnych ujęć Np. #3 - klimat zabija . Podobnie jest z fotą #5, Ferrari (!!!) oraz moją już teraz ulubioną 7
            Citroen, swiomi kształtami, idealnie pasuje do tamtej właśnie scenerii Brawo <brawo>

Dawaj kolejne kolego, Twój devianART wskazuje na to, że będziemy świadkami kawałka przyzwoitej fotografii <okok>

Komentarz

Heh, mnie zastanawiało dlaczego właśnie jeszcze nie założyłeś u nas swojej galerii jak już od dawna strzelasz takie fajne fotki w GT5 a teraz w GT6.

Pierwsza sesja, ale tak naprawdę wcale nie debiut Nie mogło więc być źle, więcej, nie mogło być średnio i co wyszło? Jak najbardziej wspaniale Chociaż fotki z ruchu są bardziej atrakcyjne, apetyczne i pozwalają na większą zabawę, więc tym bardziej zrobienie ciekawych i pomysłowych aktów nie jest łatwe. Oczywiście nie muszę mowić, że tobie się to udało

No ale miały być konkrety
              Mnie osobiście do gustu, podobnie jak kolegom przypadły 2 pierwsze fotki z białą Californią - świetny, do bólu włoski styl aż się z nich wylewa
              Ujęcia z koncepcyjnym MB też genialne, wszystkie trzy chociaż faktycznie najbardziej wyróżnia się nr 3 (jest po prostu kosmiczne, dosłownie i w przenośni )
              Stary SL (6) - tutaj gratuluję pomysłu i wykonania (zmierzch, 2 latarnie z tyłu rzucające na auto delikatną poświatę i zabytkowy gmach w tle - idealne otoczenie dla tego wehikułu, zdjęcie ma fajny klimat)
              No i 7 - Mustang pręży muskuły i, chociaż stoi, to fotka ma więcej mocy niż wiele ujęć z ruchu. Świetnie, że zdecydowałeś się na monochroma, kolor odebrałby mu uroku

No to teraz czekamy na sesję "ruchową"... będzie się działo

Komentarz

Świetne kadry, tylko trochę za często się powtarzają.

Komentarz

PracujÄ™...
                X