Dla mnie najpiękniejsza Subarynka, ale wiadome. Żadna nowość, jakby mi proponowali Subarynke lub Ferrari, to i tak bym wziął Subarynke <mrgreen> a tak poza tym, skąd masz taki śliczny lakier na tą imprezę? Też taki chcę.
Oświeci mnie ktoś, skąd brać matowe lakiery? Bo w GT miałem przynajmniej połowę fur premium i zawsze szukałem czy nie ma gdzieś matu, a wszystkie to przeważnie perłowe, metaliczne lub lite. Skąd takie cuda brać?
Masz je normalnie w kategorii lakierów - większość z nich zdobywa się raczej dzięki wyścigom sezonowym.
Ja to doskonale wiem, niejeden raz farbowałem fury, zresztą moja subarynka pierwotnie była biała na czarnych felgach oz. W macie mam pustkę, w salonach nie widziałem nigdy samochodu z matem (jeżeli ktoś wie czy jest taki, to prosiłbym np. wiadomość na pw), a tego nie wiedziałem, że maty można zdobyć w sezonówkach, bo wstyd się przyznać, ale kiedyś tylko raz tam zajrzałem i w sumie zrobiłem jedną dostałem bmw m4 i na tym się skończyło. Kompletnie tam nie zaglądam.
Witam wszystkich po kolejnej przerwie
Chętnie bym zaglądał częściej ale czas nie pozwala. Mimo to postaram się by wrzucane zdjęcia były ciekawe i rekompensowały długie przestoje
Komentarz