Masa fot. Masa zacnych fot!
Już na samym początku KTM powoduje uśmiech na twarzy, dalej Lancer w pięknym lakierze i scenerii, dobrze wypadło podwójne M4 i concept Toyoty <brawo>
Na koniec zotawiłem sobie Audi...
Audi na 42 ujęciu. Dla mnie piękne zdjęcie. Auto lekko z boku, w tym miejscu na Goodwood jest wzniesienie i w dali widać ładny krajobraz Dobre kolory, nie przesadzone, jest rajdowy klimat A już o samym modelu auta nie wspomnę
adamwsb, i co ja mam z Tobą zrobić za zdjęcia 76 i 77, a zwłaszcza za zdjęcie 76??!! Przypomnę tylko dwa punkty z regulaminu naszego konkursu:
6. Zdjęcie przed zakończeniem konkursu nie może być wcześniej opublikowane na forum.
9. Każde zdjęcie biorące udział w konkursie NIE BĘDZIE PODPISANE - autorzy zostaną ujawnieni dopiero po zakończeniu głosowania.
ahhh cholera :/ sory kurde, wrzucalem foty na szybko bo sie spieszylem :/ ukarajcie mnie jak tam trzeba, nawet nie doczytalem kiedy jest deadline konkursu...
Z wielką przykrością musiałem Cię zdyskwalifikować. Szkoda, bo fotka była udana i oryginalna. Poza tym masz ostatnio fajną "łapę" do zdjęć - zadziwiająco realistyczne Megane (54, 55, 56, 57), klimatyczne BMW (59), czy też rewelacyjny, nocny Mercedes (78, 81, 82).
Komentarz