Rafdesa niema to robisz co chcesz. Detale na rondelku felgi i elementy wnętrza gniotą system. Cała sesja bardzo ładna, świetnie dobrana estetyka do muscle.
Mam wrażenie że potrafisz zrobić piękne zdjęcie nawet teściowej z którego wieje rzyczliwością
czy 61 jest po jakiejs obrobce bo jakies mocno przebarwione ?
Zdjęcie nie jest przebarwione. Chodziło mi o "stare zdjęcie" i użyłem specjalnego filtra. Do tego szczypta szumu, trochę żółtego koloru i... gotowe
Niesamowite, wszystkie zdjęcia ci wyszły świetne. Nawet ten Mercedes mimo, że jest autem standard. A na ostatnim zdjęciu co to za auto, bo nie do końca wiem.
Świetne ujęcie na nr 64 i 66, z małym zastrzeżeniem dot. 66 - w tle ten sterczący, falliczny słub zaburza kadr - najlepiej, jakby tego tam nie było .
Kontrast, kolory i ujęcie na nr 65 - świetne!
Ale miażdży oczywiście zdjęcie terminatora i co ciekawe, wyglądające bardzo naturalnie (nie przesadziłeś z obróbką) nr 71 .
Cały wrzut jest znakomity (Italia wygląda coś znajomo), nawet Civica udało się pokazać niezwykle interesująco, ale DTM Benz zmiótł wszystko co się tylko dało i trafia do mojego osobistego top3 tego forum. Nadpropsy. <okok>
Komentarz