Witam
Dziś kolejne uwiecznienie moich przygód w GT6 Na początek M4 Coupe, dzięki któremu wygrałem serię ( jeśli tak to można nazwać ) wyścigów aut MR. Następnie Accord, jedno z moich ulubionych aut w GT, ponad 300KM ( ale to jeszcze nie koniec ), zawstydził już niejedno, znacznie mocniejsze auto Prowadzi sią jak gokart Zapraszam.
Oj, możesz tak niejednemu autu zaszkodzić, bo gokarty tu się nie prowadzą. Ale wracając do Twojego doładowania, bardzo dobre wrażenie robią fotki 16, 20, 22 i 23. Zwłaszcza Accord prezentuje się bardzo apetycznie.
Witam
Zawsze chciałem Ci dorównać w foceniu później konkurować aż zniknąłeś, ale wróciłeś i jak widać poziom trzymasz nadal bardzo wysoki
Czekam na kolejne zdjęcia z niecierpliwością
Hmm, co jak co ale konkurs Photomode w GT6 to nie byłaby głupia sprawa - wystarczy spojrzeć ile osób tu trzaska zdjęcia. Pamiętam że kilka lat temu w dziale GT4 kilka rund się rozegrało i całkiem fajne to było. Autor konkursu podaje temat rundy, bo ktoś musi <mrgreen> (auto/ kategoria aut/ tor czy temat np "pojedynek odwiecznych rywali"), tydzień na wklejanie zdjęć i potem głosowanie (oczywiście bez głupot w stylu "głosuje na swoje bo najlepsze" co już się kiedyś zdarzało). Wygrany podaje tematykę następnej rundy i tak w koło macieju. Ot, przykład: gt4-photo-mode/topic6867.html
Jak będą chętni to mogę się podjąć tematu <faja> . Sorki za OT, ale dopiero tutaj w temacie jakoś mnie naszło <rotfl>
Komentarz