Pokazujesz nam prawie to samo, z tą różnicą że koła się kręcą. To nawet lepiej niż poprzednia sesja, choć mogłeś coś pokazać bez filtra.
Zrobiłem dwie sesje - jedna typowo "pozowana" i ustawiana (to nie są "zatrzymane" zdjęcia z jazdy), druga dynamiczna z jazdy. Bez filtra nie byłoby takiego klimatu i brązowy lakier wybijałby się (nie pasowało mi to do siebie) - dlatego zastosowałem filtr, bo chciałem utrzymać wszystko w jednej tematyce kolorystycznej.
GrzeÅ› ujmÄ™ to tak:
Sesja z Rufem (zarówno statyczna jak i ta dynamiczna) to najlepsze twoje zdjęcia jak do tej pory. Jestem pod dużym wrażeniem, mega propsy <okok> <okok> <okok>
Siniaku, słodzisz mi tu dzisiaj strasznie, ale wybaczam - dziś tłusty czwartek, nadmiar cukru wskazany. <rotfl> <lol> Tak czy inaczej, serio bardzo bardzo dziękuję!
Może dlatego że wczoraj nie zjadłem ani jednego pączka czy innego słodycza
To dokładnie tak jak i ja <mrgreen>
Wracając do fot. Zdjęcia wykonane bardzo ładnie, starannie RUF fajnie pasuje do tych ujęć i scenerii <okok> Ale strasznie mi po głowie chodzi ten filtr... Felgi też dałbym inne, ale to tylko i wyłącznie mój kaprys <dokuczacz> Cała praktycznie reszta - na glanc! Czekam na kolejną sesję <fanatec>
Dla mnie cała sesja z RUFem zarówno dynamiczna jak i ta, w której skupiłeś się na pokazaniu auta i widoczków są na ogromny plus. Ciepły filtr nadaje zdjęciom świetny klimat. Nie będę nic wyszczególniał bo podoba mi się wszystko. Auto podchodzi, miejscówka podchodzi, zdjęcia podchodzą:
Ale ta EK jest czerwona jak skur... Ekhm, znaczy sie - rzuca siÄ™ w oczy
Ale jest OK. Zwłaszcza ujęcia #275, 277 i 280 wrzucają banana na facjatę <okok>
R32 równie niezły Wielki "+" za kadr #286 - pięknie uchwycone
Zdjęcia ze Skylinem są jak najbardziej super, naprawdę niesamowicie wyglądają. Tego samego nie mogę za bardzo powiedzieć o Civicu. Jest tak wściekle czerwony, że aż oczy bolą, jak na niego patrzę.
Komentarz