Zdjęcia detali ustrzeliłeś perfekcyjnie ( Lambo ). Fiatki wcale-a-wcale nie ustępują. Ciekawe porównanie, dobre kadry ( najlepsze czarno-białe ) oraz wygląd aut ( felgi pasują jak ulał w obu ). Zaś ujęcia "ze środka" zawsze budziły we mnie zachwyt Może kiedyś i mnie się uda
Mam nadzieję, że nowa sesja również przypadnie Wam do gustu. Zainspirowały mnie zapowiedzi najnowszej Corvetty Stingray Z06, która ma mieć ponoć 629 KM i 880 Nm. Premiera już jutro, ale dziś zapraszam do galerii mojej, zmodyfikowanej w GT6:
zapowiedź - zimy u nas nie ma, to niech chociaż w Gran Turismo zagości!
Corvette cudna! Najlepsze zdjęcie z sesji to 148. Co do sesji zimowej zapowiada się ciekawie, sam ostatnio wybrałem się Evo na ten tor, ale średnio zadowolony byłem ze zdjęć bo wszystkie fajne ujęcia wychodziły mi pod słońce Keep it up!
ustawić paskudną na 100% i wtedy tylko mgła, śnieg i zima na całego!
O tym nie pomyślałem, dzięki
Co do zdjęć, 159 i 156 są moimi faworytami. Zdjęcia opór dynamiczne. Nie powiem: tak trzymać, bo po Delcie widać, że będzie ciekawie
Dużo zdjęć, dużo świetnych zdjęć i te ruchome i te przedstawiające detale samochodu
Ale jak zobaczyłem ostatnie z C klasą to nijak nie potrafię się skupić na pozostałych
Tak czy inaczej super, że znów Cię widać wśród fotografujących
Pozdrawiam.
Komentarz