Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Dj Brabus

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ZdjÄ™cia] Dj Brabus

Zamieszczone przez Dj Brabus
    Bo wiesz, ja to chyba generalnie za bardzo popadam w klimatyczność - filtry, nastroje, bajerki, duperelki... <rotfl> Ale bardzo się cieszę, że podoba Ci się ten klimat. <okok>
    No i prawidłowo, Skyline ma mroczny charakter, a tonacja zdjęć go jeszcze bardziej podkreśla. Jeszcze lepsze są kadry, muszę powiedzieć, że bardzo się w tej kwestii poprawiłeś (zauważ, że nigdzie nie stwierdziłem, że było źle ). Aczkolwiek kłóciłbym się o dobór felg do auta (lub odwrotnie). Nawet rozmiar hamulców przemawia za innym kompletem kół.

Komentarz

Jak widać w swoim klimacie Nismo bardzo apetyczne, 359, 361 i 368 są genialne Dziwne, że wcześniej nie wpadły mi w oko.

Komentarz

Dziś zapraszam do obejrzenia kilku shotów, które powstały z myślą o konkursie z Aventadorem... Powoli zaczynam odnosić wrażenie, że chyba jednak nie wybrałem najlepszego zdjęcia, ale cóż - musztarda po obiedzie.

Indżoj maj frends!
        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

jak to mowi Clarksson "SPEED" a tu ja widac bardzo dobrze super foty, zwlaszcza te pierwsze z pomaranczowym Lambo

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Z całej sesji moi faworyci to 370 i 371, z naciskiem na to pierwsze
            Na zdjęciach czuć bardzo dobrze prędkość, więc generalnie wszystkie mi się podobają

Komentarz

Zdecydowanie nr 370 - zdjęcie idealne pod każdym względem.

Komentarz

#370 miód w oczach, ale nie taki jak przez Skyline'a z poprzedniej sesji
                Każda sesja pomysłowa i przyjemna w odbiorze, good job <brawo>

Komentarz

Mimo, że Twoje zdjęcia są świetne, to nie wiem czemu, ale uważam że na konkurs wybrałeś najgorsze zdjęcie z całej sesji według mnie. Domyślam się, że słoneczko, którego już powoli wszyscy są spragnieni mogło Cię popchnąć do takiego wyboru. Ale czemu akurat to, a nie inne?

Komentarz

Sam nie wiem - jako pierwsze wpadło mi w oko... Dopiero później, jak je tutaj wrzuciłem do galerii, zacząłem mieć wątpliwości i... chyba słuszne. Cóż, następnym razem muszę bardziej przemyśleć wybór konkursowej fotki.

A przy okazji zapraszam do obejrzenia pierwszej częsci &quot;Projektu X&quot;. Lexus LF-a w szarym macie i tor, który teoretycznie wydaje się mało fotogeniczny...

Zdjęć dużo, ale czy u mnie kiedyś było ich mało?

zapowiedź drugiej części:
                    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Świetna sesja, lubię takie zdjęcia gdzie pojawia się trochę światła więcej niż powinno w niektórych elementach, a do tego uwielbiam zawsze w każdej sesji rozgrzaną tarczę do czerwoności, oczywiście z fajnym kadrem.

Komentarz

super klimatyczne foty zwlaszcza to z antenami w tle ciezko sie to auto pokazuje ale Tobie sie udalo

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Lexus jest super, zacieram ręce na tą drugą część

Komentarz

Do konkursu z Aventadorem wybrałeś chyba najsłabszą fote. Ale ogółem wrzut bardzo fajny, niestety LFA niemalże w ogóle mi nie podjechał, oprócz 399, które jest really cool.

Komentarz

Widzę, że LFA jest tu statyczny, a fotek jest sporo Najlepsze dla mnie to #386, 399 i 401
                              Czekam jednak na drugą część, bo zapowiedź ( dobra fota BTW ) rozpala zmysły <cwaniak>. Dawaj!

Komentarz

Wszystko wygląda super, ale zdjęcie zapowiedzi miażdży wszystko bezlitośnie!
                                Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

PracujÄ™...
                                X