Wcale nie musi to oznaczać, że coś z nimi jest nie tak. Też nigdy wielkim fanem bolidów nie byłem, ale najlepsze foty to te z Lotusem. Szczególnie ostatnie, to Ci trzeba przyznać, że świetne zdjęcia pstrykasz z wnętrza podczas jazdy. <fotka>
To ja się podepnę, bo mnie tu dłuższą chwilę nie było. Widać od mojej poprzedniej wizyty duże postępy - zdecydowanie jedna z ciekawszych sesji to ta z BMW (wyróżniam zdjęcia 215, 21, fajne shoty z Mitsu na 222 i 226 no i wyścigówki - na 234 złapałeś chyba wybuch bomby atomowej! Poza tym podobają mi się 235, 236 i 237 (z tym, że tu na ostatnim poszedłbym w przyblakły kolor albo w sepię, bo częściowy kolor psuje tę fotkę).
Brak komentarzy to chyba akurat kwestia małego upadku tego działu. Na początku, czy też w ogóle za czasów działu PM w GT5, pamiętam o wiele większy ruch.
Co do sesji Senny to raczej nie powala, trochę światło i nasycenie kolorów mi w niej nie odpowiada. Ale 228 i 236 trzymają poziom, szczególnie ta druga.
Niestety, upadek forum to też chyba upadek samego Gran Turismo, które miało być dopieszczane i obdarzane aktualizacjami co i razu, a tu mamy jedną wielką lipę i tylko czekać na informacje, że Kaz ogłosi koniec prac nad GT6 na PS3 i że zaczyna działać nad GT7 na PS4.
231 i 236 mi sie podobaja reszta taka sobie, popracuj troche bardziej nad zdjeciami i wywal ten okropny filtr ktory tylko oszpeca zdjecia a beda duzo lepsze
Sweet, bardzo mi się podobają te ujęcia. Może czerń zbyt jasno-szara na niektórych (typowe dla GT, dlatego proponuje zmieniać kontrast i temperature na ciepłą) i średnio mi te auta do driftu pasują, ale to tylko osobiste czepialstwo do szczegółów. Bardzo ładne sesje ze świetną dynamiką.
Znów nie dostaję komentarzy, choć naprawdę nie znam powodu, dla którego te komentarze nie mogą mi być dane! Czemu wszyscy dostają ich wiele, a ja prawie nic?
I nie mówcie mi, że to dlatego, że dział zamiera, bo inni wystawiają zdjęcia i dostają za nie całkiem słuszną liczbę komentarzy.
Czy to dlatego, że wystawiam je w złym dniu o złej porze, czy cokolwiek innego? <bezradny>
Bo jak kiedyś pisałem, za dobre zdjęcia robisz i wszystkim zapiera dech w piersiach.
Z Wieśwagenem vision bardzo fajna sesja, zawsze kadry mi się u Ciebie podobają i fajny kolor dobrałeś. Bardziej mi się podoba, niż biały, który wybrałem. Mazda też bardzo fajna, ale wolę ją w normalnej jeździe niż poślizgu.
Jest dobrze. Może VW obcykany nawet, nawet. Masz ode mnie mega plusa za progres - wreszcie czuć dynamikę i co ważne (cholera jasna ) wreszcie pokombinowałeś coś i auto jest wyraźne. 246 z szafą pomysłowe
Komentarz