Ciekawe zdjęcia to 85, 87 (fajny kadr) i 96 (też pytam, dlaczego nie ma całej sesji w tej tonacji?), ale za fotki nudne do bólu (89, 93) i z uciętymi autami (88, 94) powinieneś dostać po głowie... <plask>
Latające zdjęcie takie jak 89 to w galerii GT5 miał chyba każdy - do mnie średnio przemawiają takie dziwne zdjęcia. Ale to tylko moja prywatna opinia i mój gust, z którymi nie każdy musi się zgadzać.
A odnośnie uciętych zdjęć - na 88 wyraźnie widzę z lewej strony zdjęcia ucięty przód Mercedesa, a na 94 kawałeczek tylnego zderzaka Imprezy. Wiem, że są to milimetry, ale myślę, że mamy taką możliwość ustawienia aparatu w GT6, że nie powinny takie ucinania nikomu przytrafiać się - no chyba, że ktoś umyślnie robi ucięte zdjęcie samochodu, czyli kompozycja w stylu 92, do której nie mam zastrzeżeń.
Żeby nie było niedomówień - to są rady z dobrego serca, żeby każdy z nas mógł robić jeszcze lepsze zdjęcia. <soczek>
Ogólnie sesja bardzo fajna ale to fotki z Subaru są najlepsze.
Mercedes bardzo ładnie wyszedł na zdjęciu numer 86
Do mnie również nie przemawiają zdjęcia latających aut - psują jedynie galerię. Jeżeli już chcesz pokazać nam taką ciekawostkę to najlepiej daj ją na samym dole jako bonus
86, 92 i 96 są fajne. 92 było by lepsze gdyby nie ucięty zderzak.
Po za tym kolego jesteś zbyt wielkim perfekcjonistom. Odrobina pozytywnej (nie złośliwej!) krytyki jeszcze nikomu nie zaszkodziła a DJ Brabus wie co mówi ;]
Komentarz