Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Koncert życzeń na gtplanet

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Koncert życzeń na gtplanet

Wstyd, żeby w GT6 nie było aut ze stajni Koenigsegg

Komentarz

mogliby dać laferrari i mclarena p1 i oczywiście lamborghini sesto elemento i veneno

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil
        Sam byś pewnie z chęcią podachował Maluchem znając Twoje zamiłowanie do tego typu filmików
        Nom, pod warunkiem, że pasażerowie by wypadali. <rotfl>

Zamieszczone przez JISAW
        A co w tym śmiesznego to już lepiej mieć 100 Skylinów które różnią się od siebie ubarwieniem
        Skyline jest kultowy na całym świecie, ze względu na rewolucyjnie rozwiązany napęd 4x4, a nie tylko w rodzimym kraju żerując na sentymencie ludzi, którzy nie mieli wyboru jeździć niczym innym.

Komentarz

Fiat 126p też jest kultowy przecież. Nie tylko w Polsce
          Zamiast większości tych skyline'ów, miat, s2000 wolałbym zobaczyć polskie rodzynki.

Nowe dodatki:
          http://www.gtplanet.net/forum/threads/g ... 68.299981/
          http://www.gtplanet.net/forum/threads/s ... 80.299983/
          http://www.gtplanet.net/forum/threads/t ... 90.299985/
          http://www.gtplanet.net/forum/threads/w ... 88.299986/

Mój kanał

Komentarz

Co jak co, ale Supra w premium na początku listy naprawdę się należy. Nikt nie wie dlaczego do dziś PD nie postarało się z tym kultowym już wózkiem marki Toyota ;/
            GT5 - 100%
            GT6 - 100%
            GTS - 100%
            GT7 - 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Maciako
              JISAW napisał(a):
              A co w tym śmiesznego to już lepiej mieć 100 Skylinów które różnią się od siebie ubarwieniem

Skyline jest kultowy na całym świecie, ze względu na rewolucyjnie rozwiązany napęd 4x4, a nie tylko w rodzimym kraju żerując na sentymencie ludzi, którzy nie mieli wyboru jeździć niczym innym.
              Ok Skyline jest kultowy itd ale wytłumacz mi zajbis*ść tego samochodu!

Dla mnie w niczym nie jest lepszy do tych naszych. Tak samo zje**ny Jest więcej takich padakowóz od "Skośnookich" Nasz Duży Fiat startowała w wyścigach jak się nie mylę i sądzę że nic by się nie stało jak by własnie do tych wszystkich super aut dodali nasze PRlowskie pojazdy. Więc jesli jest miejsce dla takich pojazdów jak Daihatsu Midget to dla naszych kilku pojazdów też by mogło być

Komentarz

Gra jest japońska dlatego większość aut jest stamtąd, chcą reklamować swoje samochody. Zakładam się, że Kaz nawet nie spojrzał na projekt jakiegoś Poloneza czy Malucha, ba, pewnie nawet nie wie, że takie samochody mają takie znaczenie historyczne w naszym kraju. Zauważcie, ze nie ma żadnych samochodów wyprodukowanych za komuny z np. Rosji, coś w tym też musi być.

Jak nie chcecie tak dużo tych japońców to w FM4 jest zaledwie kilka wersji Skylina albo S2k i fajne samochody europejskie...

Komentarz

Szkoda tylko, że do x360 nie podepnę DFGT

Mój kanał

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                    [

Dla mnie w niczym nie jest lepszy do tych naszych. Tak samo zje**ny Jest więcej takich padakowóz od "Skośnookich" Nasz Duży Fiat startowała w wyścigach jak się nie mylę i sądzę że nic by się nie stało jak by własnie do tych wszystkich super aut dodali nasze PRlowskie pojazdy. Więc jesli jest miejsce dla takich pojazdów jak Daihatsu Midget to dla naszych kilku pojazdów też by mogło być
                    Jeśli Ci muszę tłumaczyć na czym polega kult Skyline'a to chyba nie mamy o czym dyskutować.

Jeszcze masz pretensje do Japończyków, że dodali w swojej grze auta, które miały swój wkład w rozwój ich gospodarki (Midget, Subaru 360) czy motoryzacji. Mają czym się chwalić, więc wrzucili wszystkie możliwe wersje swoich najlepszych wozów. My niestety potęgą motoryzacyjną nie byliśmy i nie jesteśmy.
                    Jeśli koniecznie masz ciśnienie na pojeżdżenie "naszymi" pojazdami to zawsze możesz pograć w wynalazki typu Poldek Driver czy Maluch Racer.

IMO jedyny pojazd nadający się do GT mający coś wspólnego z Polską to Stratopolonez.

Komentarz

Nie miałeś wyjaśniać mi wspaniałości Skylina Miałem na myśli tego Midgeta hehe

Chodzi mi tylko że mogłyby się ukazać nasze pokraki ale zamiast tego wola nowe malowanie Skylina dodać czy jakiejś Hondy Po co tyle tego jak każdy tak samo się prowadzi i nie mam aż tak znaczących różnicy między niebieskim a czerwonym.

Po prostu szkoda ze nic nie zmieniajÄ… w tej kwestii

Komentarz

Zupełnie nie rozumiem, czemu jeśli chodzi o Polskie auta, to macie na myśli tylko Malucha, 125p i Poloneza. Zapominacie o Syrenie Sport. Dołóżcie może jeszcze nową Warszawę i Arrinerę Hussarya.
                        Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Nie da się, utarte jest już od dawna, że wszyscy biją strzałę do mitycznych do Skylinów, VTECa i 2JZ-GTE. Może za dużo filmów.

Syrena Sport? Po co, czy ktoś spoza polskiego podwóreczka się przejął tą ponadczasową koncepcją, ze sportem mającą tyle wspólnego że konstruktorzy w czasie pracy jarali sporty?
                          narancs alternativa

Komentarz

Nie wiem po co się pocicie, żadne polskie auto (model lub marka) nie jest szerzej znane na świecie (KAZ za pewnie nie ma nawet pojęcia o tym, że w Polsce powstawały samochody), więc pewnie nigdy nie pojawią się w GT. Gdyby Europa środkowa coś znaczyła to dawno pojawiłyby się w GT Skody, a tak to nawet ich brakuje. Nic tu się nie zmieni hehe.

Komentarz

dzis w nocy bedzie rozmowa na żywo z Kaziem na kanale
                              playstation, to proszę z nim pogadać i wyjaśnić im ze jest takie coś jak Europa wschodnia <mrgreen>

Komentarz

Kaz obiecał, że dodadzą Poloneza, jeśli twórcy "Poldek Driver" dodadzą Skyline Gt-R ;-)
                                </żart>

Komentarz

PracujÄ™...
                                X