Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nasze statystyki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Nasze statystyki

Dwa tygodnie, a do 100% zostało kilka przerw na kawę w których nie mam złota... A do Platyny tylko Autobany. Normalnie śmiech z tą długością.

http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Mój licznik zatrzymal sie na 7400 i nie mam pomyslu jak szybko dobic do tego trofea. Co prawda jest framing, ale juz lepszą przyjemnością byly by zawody typu Suzuka 1000 czy 4h Tsukuba, lecz bez petard typu 24h LM.
      GT5 - 100%
      GT6 - 100%
      GTS - 100%
      GT7 - 100%

Komentarz

Ja chyba sobie każdym autem będę robił kilka rundek po Nordschleife
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Kurde, a ja muszę się za to wziąć, bo ciągle stoję w miejscu, bo czasu na grę nie mam albo co wchodzę to robie zdjęcie i nic nie jeżdżę.

Komentarz

Zamieszczone przez ArtiF1
            Mój licznik zatrzymal sie na 7400 i nie mam pomyslu jak szybko dobic do tego trofea.
            Zamieszczone przez Kamil
            Ja chyba sobie każdym autem będę robił kilka rundek po Nordschleife
            Panowie zapraszamy na turnieje do NR - tyle przyjemności a Autobahna wpadnie zanim się obejrzycie

Komentarz

Drobna poprawka.

GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Witajcie.
                Jeśli chodzi o mnie to... Z GT6 spędzam piękne chwile! ( gram od 24.12.2013r.) Nie wiedzieć czemu, ale mam takie odczucie jakbym grał w pierwszą część sagi! Gra mnie cholernie bawi i wciąga ( zwłaszcza tryb PHOTO MODE ). Wiem, że jest odtwórcza, dalej mamy standard carsy, jest banalnie łatwa ( AI jest chyba najgorsze ever, złotka wpadaja jak talary dosłownie za wszystko :// ) brakuje wielu WAŻNYCH aut, masa błedów (nowych i tych niepoprawionych), ale... to jednak jest GT Z obecną częścią wogóle się nie śpieszę. Jeden wyścig, replay, fotki ( jest ich troche ) i tak w kółko No i wreszcie zacząłem jeździć z kamerą zza kierownicy, czego nigdy wcześniej nie robiłem Do tego jeszcze ta nowa praca zawieszenia i opon... Dla mnie miód)
                Dodam tylko, że jeżdżę na padzie, z manualną skrzynią, bez TCS i z ABS-em ustawionym na 1 Dla mnie to najlepsze ustawienie do zabawy na padzie właśnie.
                I to tak pokrótce w moim przypadku wygląda Sorki za zanudzanie
                Poniżej moje obecne osiągnięcia:

Komentarz

No po przejechaniu wszystkich zawodów, które dałem radę przejechać, moje statystki są takie.

Edit: Uaktualniłem je nieco, teraz są lepsze:
                  Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Parę minut temu ukończyłem "Autobarmy" i platyna wpadła
                    GT5 - 100%
                    GT6 - 100%
                    GTS - 100%
                    GT7 - 100%

Komentarz

Gratulacje!

Mój kanał

Komentarz

A ja nie wiem o co biega. Ukończyłem wszystkie możliwe wyścigi w karierze (razem z przerwami na kawę itp. itd.) + zawody specjalne, wszystko na złoto, a postęp w grze zatrzymał się na 99% i ani drgnie... Czy ktoś z was też tak ma? Czy to jakiś bug? Ktoś tam wcześniej wspominał że ma 101% to może u mnie zadziałało to w drugą stronę? Help

Komentarz

Ja też zamierzam się podzielić swoimi statystykami. 90% jest na razie, wszystko przejechane przynajmniej na brąz, jak poprawię goodwood, plus licencję s, a także kilka przerw na kawę i wyścigów z zadaniem to będzie 100%. Choć może być ciężko, bo wyścigi wszystko na złoto. Pewnie Was dziwi mój garaż, tak dobrze widzicie, mam tylko trzy samochody. Dlaczego? Po pierwsze ekonomia, cały serwis fur od a do z kosztuje mnie tylko 90 000 kredytów, za drogo mnie kosztowało np. takie Bugatti, ciągle siadające zawieszenie i pół miliona w las. Druga sprawa, prawda taka, że i tak jeżdżę tylko moim Subaru, Mitsubishi i trzecim samochodem (teraz hyundai genesis), który od czasu do czasu się zmienia jak najdzie mnie ochota na coś innego, jest to tzw. zawsze no tuning (na serwery, gdzie tuning zakazany), jedyne co do niego kupuję to wszystkie opony plus usztywnienie nadwozia. Z początku miałem spory przekrój samochodów, od tych drogich i potężnych po słabe, a teraz jak sami widzicie, mam trzy i to w zupełności mi starczy i sprawia frajdę. Niestety telewizor ma matrycę błyszczącą, więc przy okazji możecie mnie podziwiać, choć buzi nie zobaczycie.

Komentarz

Wydało się - bardziej lubisz Subaru od Mitsubishi! <rotfl>
                            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                            http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
                              Wydało się - bardziej lubisz Subaru od Mitsubishi! <rotfl>

Nigdy tego nie ukrywałem.

Komentarz

Aktualizacja:

Dziś wpadło 100% Jeszcze tylko zostały Autobany i będzie platyna

Komentarz

PracujÄ™...
                                X