A mnie gra zrobiła brzydki numer - chociaż loguję się codziennie i powinienem mieć premię 200% to dziś GT6 powitało mnie radosnym komunikatem o premii 110% ... Wtf?
Też wam się coś takiego zdarzyło już?
Musze Was zmartwić
Ja stosuję ten zabieg i nic to nie dało. Wczoraj (poniedziałek 30.12.2013) w południe jak się logowałem to miałem 3 poziom premii za logowanie a wieczorem jak włączyłem GT6 ponownie to było wszystko wykasowane do 1 poziomu logowania <zly>
U mnie jak na razie wszystko w porządku, ale to co piszecie jest bardzo niepokojące. Na razie robię sobie przerwę od jeżdżenia dopóki nowa kiera się w domu nie pojawi ale dziennie się loguje by utrzymać 200% bonus. Mam nadzieje, ze u mnie nic się nie stanie.
No to niby co źle robimy skoro kilka dni pod rząd jest dobrze aż tu nagle (***cenzura***) <nerwus> ***panie admin co to za przeklinanie? co to za przykład Ej bo wystrzelam po <dupa>
Ja stosuję taki manewr, po uruchomieniu gry wchodzę do garażu i zmieniam auto na inne, po czym opuszczam garaż i czekam aż uruchomi się auto zapis. Następnie wyłączam grę i <okok> Mam to sprawdzone na kontach współużytkowników mojej konsoli. Jeszcze się nie zdarzyło żeby mi cofnęli premię , niech by tylko spróbowali <kijem>
Komentarz