Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GRAN TURISMO 6 Anniversary Edition - DOBRA CENA!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GRAN TURISMO 6 Anniversary Edition - DOBRA CENA!

Witam wszystkich!

Z tej strony Omen z sąsiedniego forum forza.pl, dumny członek ( ) tamtejszego odziału NR

Panowie, pracuję w sklepie z grami i mam teraz okazyjnie na sprzedaż Gran Turismo 6 Anniversary Edition - 150 zł + koszty wysyłki. Piszę tutaj zanim trafi na Allegro, powiedzmy, że macie priorytet ze względu na klub

Gra jest NOWA, nie ma jednak folii. Jeśli kto myśli, że to wałek, to niech pyta Angello, on za mnie może zaświadczyć. Nie ma ani jednej rysy, gra ma 2 dni, raz była w czytniku.

Co do kodu Anniversary - kod jest, ale nie wiem czy był użyty? Prawdopodobnie nie, ręki jednak uciąć nie dam. Powiem za to, że kumplowi załatwiłem nowe F1 2013 PL za 120 zł na Xbox360 i niby kody miały być zużyte, a działały i ma dodatkowo Classic Edition

Jak ktoś chętny, to pisać maila tu: omen.ip@gmail.com

Jeśli dziś do 23:59 nikt się nie zgłosi, to wystawiam w tej cenie na Allegro i wtedy to już w myśl zasady "Kto pierwszy, ten lepszy"! <bezradny>

Re: GRAN TURISMO 6 Anniversary Edition - DOBRA CENA!

Cena niezła,mi osobiście szkoda 150zł za takiego kotleta jak GT6

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
      Cena niezła,mi osobiście szkoda 150zł za takiego kotleta jak GT6
      Zobaczymy w co będziesz grał jak Ci w maju serwery GT5 wyłączą

Komentarz

A to wtedy za te 50-75 zł wyrwę jakąś używkę,poza tym już są końcówki turniejów w GT5,zwykłe wyścigi nie za bardzo mają sens,ludzie jeżdżą jak chamy

Komentarz

A to wtedy za te 50-75 zł wyrwę jakąś używkę (...)
          No to fakt, ale co będziesz się zmuszał do czekania, weź kup, nie bądź taki

(...) poza tym już są końcówki turniejów w GT5,zwykłe wyścigi nie za bardzo mają sens,ludzie jeżdżą jak chamy
          My się jeszcze jakoś w FM trzymamy, ale zauważam ten trend i na platformie Microsoftu... Chociaż nie, w publicznych lobby w FM zawsze było hamowanie na pałę do zakrętu i kto nie dachuje lub pierwszy wyjedzie z piachu, ten wygrywa Króluja w tym Hamburgery - za dużo w NFS jeżdżą

Komentarz

Co z tego, że to niby dobra cena, skoro używane i w dodatku ma zwykłe pudełko, a nie metalowe.
            Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Markiz,ale i tak ceny najsłabszych używek na Allegro to okolice 180 zł i to zwykłej wersji a tutaj otrzymujemy jeszcze prawdopodobnie kody
              Bym kupił,ale bez kasy na sylwestra lipa straszna

Komentarz

Zamieszczone przez Markiz93
                Co z tego, że to niby dobra cena, skoro używane i w dodatku ma zwykłe pudełko, a nie metalowe.
                Nie wiem czy ja niewyraźnie pisze czy Ty nie doczytałeś? Gra jest NOWA, raz była w czytniku (2 dni temu), możliwe że kod do pobrania zawartości Anniversary też działa - nie mam jak sprawdzić.

Rozumiem, że nawet jeśli by było metalowe pudełko, nawet jakby było z działającym na 100% kodem, ale otwarte, to już wszystko jedno - używka, ble... OK

Markiz,ale i tak ceny najsłabszych używek na Allegro to okolice 180 zł i to zwykłej wersji a tutaj otrzymujemy jeszcze prawdopodobnie kody
                Bym kupił,ale bez kasy na sylwestra lipa straszna
                Z Tobą bym pohandlował, rozumiesz tę zabawę <okok>

Komentarz

Oczywiście, że to dobra oferta. I - w przeciwieństwie do większości ofert na allegro w cenie poniżej 200 zł - z pewnego źródła.
                  1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                  http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Witam ponownie

Oferta nieaktualna, na Allegro poszło dosłownie w 15 minut

Dzięki wszystkim, pozdrowienia od Night Riders z Forzy!

Komentarz

Janek taka oferta ci przeszła koło nosa, trzeba się było zapożyczyć, nie wiem jakiś organ zhandlować kurcze będziesz tego żałował zobaczysz

Omen to trzeba było na Aleogro wyższą cenę zarzucić i tak by się sprzedało <cwaniak>

Komentarz

Gra była wyciągnięta z bundla poprostu

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                          Janek taka oferta ci przeszła koło nosa, trzeba się było zapożyczyć, nie wiem jakiś organ zhandlować kurcze będziesz tego żałował zobaczysz

Omen to trzeba było na Aleogro wyższą cenę zarzucić i tak by się sprzedało <cwaniak>
                          Oj tam, oj tam - nie miałem jakiegoś mega ciśnienia na hajs - miałem na sprzedaż za uczciwe pieniądze i tyle, nie buduje domu żeby na tym nie wiadomo ile zarabiać Zagadałem z kolesiem i da mi znać czy kod działał, dam wtedy znać i Wam <okok>

Komentarz

Zamieszczone przez mataman
                            Gra była wyciągnięta z bundla poprostu
                            Faktycznie, przecież na okładce jak byk pisze "Nie przeznaczone do sprzedaży osobno"
                            Oj panie Omen, fajnie jest pracować w sklepie z grami, co?

Komentarz

Pracuję...
                            X