No faktycznie, a jak jeszcze włączyłem kilka godzin temu konsole, to nic nie było, gra normalnie się włączyła. Teraz właśnie się aktualizuje.
Też tak miałem, ale po ok. 10 minutach zrobiło się 0 sekund i poszło, tyle że po tym mam komunikat o konserwacji i nie mogę nawet tego bmw zdobyć... Cały czas mi na salonie także pokazuje hasło nowość, ale jak wchodzę do środka to już nigdzie nic nie ma i sam nie wiem o co chodzi, czy coś podbili do premium czy coś dodali jeszcze. Ale aktualizacja nawet nawet, przynajmniej coś się powoli rusza.
Dziwna ta trochę aktualizacja, po tym jak już mogłem się zalogować okazało się, że jest jeszcze dostępna jedna aktualizacja, która chwile się instalowała i co ciekawe zniknął film, który obejrzałem i już go nigdzie nie ma.
961 mb dokładnie. Oprócz tego co dodali pewnie robią fundamenty pod kolejny patch. Bo to niemożliwe, żeby takie małe poprawki i dodanie jednego samochodu zawierało tyle danych.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Wcale bym się nie zdziwił. Możliwe, że już wszystko jest na naszych konsolach, tyle że zablokowane. 27 maja wyjdzie aktualizacja 50mb i okaże się, że nagle wszystko jest.
Filmik z Senną był w miejscu Akademii, a ta zaginęła bez śladu. Po drugim patchu wszystko wróciło do normy.
Jeździłem koncepcyjnym BMW i mam mieszane uczucia. Kolejne auto, które nawet nie istnieje w realu, nie ma wnętrza i ma dźwięk żywcem zajuchtany z M4. Jestem przekonany, że znaczny procent graczy, stokroć bardziej wolałaby chociaż 3 samochody standard podniesione do premium, zamiast aut, które Kaziu widział tylko w swojej wyobraźni. Super real driving simulator curvo.
Ale żeby nie było, że tylko narzekam, Bimmer jeździ bardzo fajnie i ogólnie cieszy, że coś się w ogóle dzieje. Rozmiar aktualizacji daje do myślenia.
Akurat brak wnętrza strasznie mnie rozczarował, myślałem że w końcu jakiś nowy wózek. Pamiętam, że BMW M4 miało wnętrze, myślałem że teraz też dostanę, a tu kicha, szkoda. Zaś co do filmiku z Senną u mnie nadal go nie ma, raz obejrzałem, a po restarcie już go nie było.
Komentarz