Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT6 - Aktualizacje

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT6 - Aktualizacje

Zamieszczone przez Dj Brabus
    http://www.gran-turismo.com/pl/news/00_1151278.html

Nie wiem jak dla Was, ale mnie ta aktualizacja przyniosła same śmieci. Czekałem na konkrety, a dostałem wybór kolorów strojów, czy jakiś zupełnie nieogarnięty konfigurator wyszukiwania samochodów. No i gdzie są te konkrety??

To jest to "human drama" o którym mówił Kaz przed premierą GT6... ?
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez ArtiF1
      Narzekacie, narzekacie, a GTPl donosi o ulepszeniu standardów - więcej tutaj - http://www.gtplanet.net/forum/threads/u ... st-9438578
      Przeglądam ten wątek, ale ta lista to taka lipna jest - RUFy już wcześniej były poprawione (czego przykładem jest jedna z moich ostatnich sesji w galerii), więc tu różnie bywa. Jak to piszą na GTP - ludzie czasami widzą, to co chcą zobaczyć...
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Szkoda miejsca na dysku na ten ostatni update ... nawet nie próbuje wyciągać płyty z pudełka.
        http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Szlag, ludzie naprawdę przestają grać w GT... Przykra sprawa Lepiej niech PD weźmie się do roboty bo nawet sezonówki olali <dobani>
          (albo przy GT7 dłubią i mają Nas w <posladki> ...)

Komentarz

Tak sobie dziś dłużej pograłem, pomęczyłem Photo Mode i faktycznie - to, co piszą na GTPL przynajmniej w części... sprawdza się. Otóż w Photo Mode, jak już raz ustawimy tryb 16:9, panoramowanie na 3 czy też filtr, tak już zostaje zapisane! Bardzo duże ułatwienie, bo nie trzeba cały czas w kółko tego ustawiać.

Ale zastanawia mnie jedna rzecz - w informacjach pojawiło się "Uaktualniono zawartość Salonów samochodowych":
            http://www.gran-turismo.com/pl/news/00_3964949.html

Ma ktoś jakiś pomysł o co chodzi?
            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Może chodzi o ten rzekomy "lifting" fur ... Bo salony przeglądałem wczoraj i nie widziałem, żeby było coś "nowego"...

Komentarz

Gdyby dodali choć jedno nowe auto to huczałoby o tym w necie jak to miało miejsce w przypadku poprzednio dodanych aut

Komentarz

Też czuję się delikatnie oszukany przez PD. Miał być hit a dali nam s...wersję beta. Nie ma B-Spec, tryb single jest jakiś taki okrojony. Odpalałem ostatnio GT2 na Windows Phone i lepiej śmiga mi się tam zdobywając pucharki i nagrody w postaci samochodów.
                  Nie chcę krakać ale czuję że seria Gran Turismo będzie pomału umierać.
                  Po ostatnim update zdawało mi się widzieć artefakty na Twin Ring. Czy ktoś jeszcze miał z tym problem?
                  Co do standardów to widać ich delikatny lifting. Ale mimo wszystko daleko im do ideału.
                  Teraz trzeba poważnie pomyśleć nad zakupem X-Box'a i Forzy i po prostu czekać aż skończą dopracowywać GT6.

Komentarz

Zaś mi się marzy dzień, kiedy włączę PS3, będę czytał początkowy tekst i nagle pojawi się informacja, że jest dostępna aktualizacja, a że jej rozmiar wynosi min. 5000mb, a w tym nowe dźwięki samochodów, przynajmniej 100 modeli ze standardu podwyższonych do premium (moi faworyci Subaru Impreza 2002 i 1999, oraz Audi Quatro 82), kilka nowych tras w tym jedna podobna długością do nurburgring (ponoć już dawno zapowiedzieli jakąś trasę co miała mieć na okrążenie 27km, ale po tym słuch o niej zaginął niestety), oraz dodane wszystkie usługi sieciowe jak giełdy, społeczności itd. I gratis mogli by dorzucić, żeby do każdego samochodu dało się założyć stalowe felgi, jak było to w GT4, bo takie ma chyba tylko Lancer XI TM. Specjalnie w sumie też po to kupiłem sobie ostatnio dysk z kieszonką do PS3, bo te 12 GB, które miałem wbudowane to i tak już prawie całe zapełnione było.

Komentarz

Do dupy z takimi sezonowymi:

BMW Concept 1 Series tii Super Lap: Circuit de Madrid
                      Period of Availability: 03/26/2014 22:00 – 04/23/2014 22:00
                      Gold: Cr.55,000 Silver: Cr.24,000 Bronze: Cr.20,000
                      Gift: Matte Brown
                      Subaru Impreza Super Lap: Matterhorn Riffelsee
                      Gold: Cr.68,000 Silver: Cr.30,000 Bronze: Cr.25,000
                      Gift: GT Metallic 008-W
                      Ferrari FXX Super Lap: Autodromo Nazionale Monza
                      Gold: Cr.43,000 Silver: Cr.20,000 Bronze: Cr.15,000
                      Gift: GT Japanese 007-W

Nie dość, że czasówki-jednorazówki to jeszcze z idiotycznie niskimi nagrodami.
                      Oby do maja...

Mój kanał

Komentarz

A co będzie w maju?
                        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Mój kanał

Komentarz

Oby nie tylko to. Jak nie spełnią obietnic sprzed premiery chociaż w połowie do tego maja to od 15 lat z marką GT poważnie zwątpię w tą serię.
                            I may be slow but I'm still ahead of you.
                            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                              Oby nie tylko to. Jak nie spełnią obietnic sprzed premiery chociaż w połowie do tego maja to od 15 lat z marką GT poważnie zwątpię w tą serię.
                              Szczerze mówiąc ja już straciłem niemal całkowicie nadzieję na porządne GT, chyba że na PS4 (1600zł) + gra (400zł znając PD) w dodatku bez pewności, że nie będzie to konwertowany na nowy silnik kotlet..
                              Ja kieruję się zasadą, że jeżeli jakaś gra zaczyna wydawać odgrzewane kotlety - chyli się ku upadkowi. Niestety.

Komentarz

Głosy wysłuchane!! Na gtplanet pojawiła się informacja, że do końca tygodnia powinna pojawić się pierwsza duża aktualizacja zawierająca m.in. usprawnienia sieciowe oraz !! Kreator tras z terenem o wymiarach 20x20 kilometrów. Czekamy! <lol> <rotfl>
                                1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Pracuję...
                                X