<posladki>
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gran Turismo 6 - lisa z opisami
Zwiń
X
-
Re: Gran Turismo 6 - lista trofeów z opisami
Może i łatwiejsze, ale te z licencjami mogą być wyzwaniem. Poza tym czemu nie wskoczyło mi trofeum z kolekcją 10 aut mimo, że do gry wgrało mi się 25?Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee
Komentarz
-
Trofea faktycznie wyglądają na sporo łatwiejsze niż w GT5 - czuję, że może się uda złapać platynę
Czy ktoś się orientuje, czy w przypadku apdejtów (np. 1.02 i Red Bull) pojawiają się też nowe trofea, czy ta lista jest po prostu sztywna?
Komentarz
-
Zamieszczone przez MaciakoGdzie są błękitne opony?
Zamieszczone przez Markiz93czemu nie wskoczyło mi trofeum z kolekcją 10 aut mimo, że do gry wgrało mi się 25?
Tak poza tym to trofea są zdecydowanie łatwiejsze niż w GT5 (żeby wspomnieć tylko o słynnym hardkorze z wyzwaniem Vettela na złoto...) i platyna powinna być zrobiona bez większych problemów.
Upierdliwe i wymagające bardziej szczęścia niż umiejętności będą trofea typu "0,01 sekundy" itp. ale i one powinny w końcu wpaść
Komentarz
-
Zamieszczone przez siniakOficjalna lista trofeów w GT6 z krótkim opisem
Ważny klient
Wydaj duże ilości kredytów na tuning i przeglądy.
Stały klient
Wydaj jeszcze większe ilości kredytów na tuning i przeglądy.
Poważny inwestor
Wydaj szalone ilości kredytów na tuning i przeglądy.
Komentarz
-
Ważny klient - nie pamiętam ale pewnie trzeba wydać ponad 200.000 - 250.000 Cr
Stały klient - ponad 500.000 Cr
Inwestor - ponad 2.000.000 Cr
Zamieszczone przez ImpactPanowie mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi gwiazdkami? Zaciekawiło mnie to a w GT6 raczej pogram dopiero po nowym roku.
2 gwiazdki - podium
1 gwiazdka - przynajmniej 6 miejsce (chyba)
Komentarz
-
Zamieszczone przez ImpactPanowie mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi gwiazdkami?
Zamieszczone przez janki96Pamiętam że wpadło mi to na szkółcw NASCAR w GT5
Komentarz
Komentarz